Jump to content


Photo

Block Network Traffic Option


  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1 MixedMotives

MixedMotives

    Newbie

  • Members
  • 15 posts

Posted 28 April 2012 - 07:52 PM

can you ad block Network Traffic option off/on when right clicking on tray icon

Edited by MixedMotives, 28 April 2012 - 07:53 PM.


#2 ozziebear

ozziebear

    Frequent Poster

  • Regular Bitdefender Poster
  • PipPipPip
  • 301 posts
  • Location:Canada

Posted 29 April 2012 - 06:10 PM

QUOTE (MixedMotives @ Apr 28 2012, 08:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>
can you ad block Network Traffic option off/on when right clicking on tray icon

I agree. This would be a good feature.

#3 Christian

Christian

    Bitdefender Support

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14,021 posts
  • Gender:Male
  • Location:BitDefender HQ
  • Interests:Private

Posted 29 April 2012 - 07:57 PM

Hello smile.gif

Thank you for the suggestion.

I will forward it to our project manager for review.

Have a great week!

#4 MixedMotives

MixedMotives

    Newbie

  • Members
  • 15 posts

Posted 30 April 2012 - 04:15 AM

hope theyll add it, really good feature if you like to work offline sometimes

#5 JAGUARS

JAGUARS

    Regular Poster

  • Regular Bitdefender Poster
  • PipPip
  • 145 posts

Posted 30 April 2012 - 06:30 AM

Voted.

#6 Christian

Christian

    Bitdefender Support

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14,021 posts
  • Gender:Male
  • Location:BitDefender HQ
  • Interests:Private

Posted 30 April 2012 - 07:06 PM

Hi smile.gif

Great!

The request is now in pending, it will presented in the next meeting that we will have with our project manager.

Take care.

#7 MixedMotives

MixedMotives

    Newbie

  • Members
  • 15 posts

Posted 03 May 2012 - 07:44 PM

will you post if its accepted

#8 Christian

Christian

    Bitdefender Support

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14,021 posts
  • Gender:Male
  • Location:BitDefender HQ
  • Interests:Private

Posted 03 May 2012 - 08:18 PM

Hello smile.gif

The feature request was accepted and forwarded to the appropriate department, but now is in pending.

We are waiting for you Project Manager to approve it.

I will let you know if it will be implemented in the product.

Take care.

#9 ONT

ONT

    Guru Poster

  • Banned
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,223 posts
  • Gender:Male

Posted 05 May 2012 - 07:33 PM

Good feature suggested.

It should also block network traffic for a specific network adapter when we are using multiple network adapters (LAn or Wi-Fi whatever)

#10 MixedMotives

MixedMotives

    Newbie

  • Members
  • 15 posts

Posted 06 May 2012 - 12:47 PM

the way i was thinking it would just block traffic know matter what adapter
something like making the firewall block all traffic

i think kaspersky has something like this

#11 Christian

Christian

    Bitdefender Support

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14,021 posts
  • Gender:Male
  • Location:BitDefender HQ
  • Interests:Private

Posted 06 May 2012 - 04:37 PM

Hello smile.gif

I will post all your comments near the request.

Thank you for your feedback!

#12 MixedMotives

MixedMotives

    Newbie

  • Members
  • 15 posts

Posted 10 May 2012 - 06:36 AM

still no word

#13 JAGUARS

JAGUARS

    Regular Poster

  • Regular Bitdefender Poster
  • PipPip
  • 145 posts

Posted 10 May 2012 - 06:53 AM

Avast also has this feature as Network Lock.

#14 Christian

Christian

    Bitdefender Support

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14,021 posts
  • Gender:Male
  • Location:BitDefender HQ
  • Interests:Private

Posted 10 May 2012 - 10:23 AM

QUOTE (MixedMotives @ May 10 2012, 07:36 AM) <{POST_SNAPBACK}>
still no word


Hello smile.gif

The requests can not be solved over night. Our developers need to think how this will be implemented.

All I can tell you that for now, the request was not rejected.

Take care.


#15 Gmack

Gmack

    Newbie

  • Members
  • 4 posts

Posted 20 May 2012 - 05:53 AM

I agree. There should be an "Emergency Disconnect" or "Firewall Up and Locked" feature that is easily accessible. AVG 2012 had one on their Taskbar icon too (right click). Sometimes I cannot disconnect or lock it fast enough.

Mack

#16 columbo

columbo

    Guru Poster

  • Regular Bitdefender Poster
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,138 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lake Wobegon, MN

Posted 20 May 2012 - 12:49 PM

Some of the 3rd party firewalls also included that feature, for those who are running it with Bitdefender AV+. It would be a nice option to have on the Suite versions.

+1

#17 Christian

Christian

    Bitdefender Support

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14,021 posts
  • Gender:Male
  • Location:BitDefender HQ
  • Interests:Private

Posted 22 May 2012 - 05:10 AM

Hi smile.gif

Please be patient, I will post here when I have new information regarding this request.

Take care.

#18 MixedMotives

MixedMotives

    Newbie

  • Members
  • 15 posts

Posted 02 June 2012 - 04:37 AM

Still no word its been over a month

#19 Christian

Christian

    Bitdefender Support

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14,021 posts
  • Gender:Male
  • Location:BitDefender HQ
  • Interests:Private

Posted 03 June 2012 - 03:36 PM

Hello smile.gif

This request is still in pending, it was not rejected.

Thank you!

#20 MixedMotives

MixedMotives

    Newbie

  • Members
  • 15 posts

Posted 27 June 2012 - 06:46 AM

2013 is out so i guess you guys aren't adding this




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users