Jump to content


Photo

Unable To Login To Safebox On New Computer


  • This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic

#1 JFurlong

JFurlong

    Newbie

  • Members
  • 2 posts

Posted 14 April 2012 - 02:45 AM

My PC had a hard failure so I purchased a new machine, running Windows 7. Total Security 2012 loaded fine on the new machine, but when I went to log into Safebox from the PC Bitdefender window, it never stopped logging in (multiple days showing a spinning logging in symbol). Went to My Bitdefender and clicked on Safebox - got a loading symbol that also never completed. Called support four days in a row and they continue to tell me that they have escalated with the highest priority, but no one contacts me from level 2.

I need the files that are in Safebox. How do I get real help for this?

#2 Christian

Christian

    Bitdefender Support

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14,021 posts
  • Gender:Male
  • Location:BitDefender HQ
  • Interests:Private

Posted 14 April 2012 - 09:19 AM

Hi John smile.gif

Welcome to the forums.

I sent you a reply on ticket 201204111002825. Please check your inbox.

Thank you.

#3 JFurlong

JFurlong

    Newbie

  • Members
  • 2 posts

Posted 17 April 2012 - 04:13 AM

QUOTE (Christian @ Apr 14 2012, 10:19 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Hi John smile.gif

Welcome to the forums.

I sent you a reply on ticket 201204111002825. Please check your inbox.

Thank you.

Christian,
Got no where with your reply. I am more than frustrated. I need my files. I sent you an email via reply. I need to get this resolved. It has been more than a week now.

#4 Christian

Christian

    Bitdefender Support

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14,021 posts
  • Gender:Male
  • Location:BitDefender HQ
  • Interests:Private

Posted 17 April 2012 - 06:16 PM

Hello John smile.gif

I will send you a reply in 10 minutes, thank you.

Take care.

#5 keiooz

keiooz

    Newbie

  • Members
  • 12 posts

Posted 19 April 2012 - 06:58 AM

Just a quick question, is it possible to simply disable Safebox giving it a way to fix this problem?

Thanks.


#6 Christian

Christian

    Bitdefender Support

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14,021 posts
  • Gender:Male
  • Location:BitDefender HQ
  • Interests:Private

Posted 20 April 2012 - 09:57 AM

Hello keiooz smile.gif

Sir, with all the respect, stop spamming the forums with these kind of topics.

Your last post from this topic has nothing in common with the discussion.

Thank you.

@ John

All the tests should be finished today, thank you for your patience.

Take care.


#7 freeman1762

freeman1762

    Newbie

  • Members
  • 8 posts

Posted 18 November 2012 - 02:08 PM

I am having problems when I go to my banking site with Safebox not recognizing the URL I type in it. I reads that the DNS is not avaiable or something like that. Any idea's?

#8 Christian

Christian

    Bitdefender Support

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14,021 posts
  • Gender:Male
  • Location:BitDefender HQ
  • Interests:Private

Posted 19 November 2012 - 02:55 AM

Hello smile.gif

You are referring to Safepay, the secured browser, not Safebox.

Please open a new topic on this area:

http://forum.bitdefe...p?showforum=317

Thank you!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users