Jump to content


Photo

[rezolvat]aimp3 - Conflict Cu Bitdefender 2012


  • This topic is locked This topic is locked
8 replies to this topic

#1 Paul.R

Paul.R

    Frequent Poster

  • Regular Bitdefender Poster
  • PipPipPip
  • 354 posts
  • Gender:Male

Posted 08 April 2012 - 12:11 PM

Buna ziua! smile.gif

Astazi am incercat sa deschid aplicatia AIMP3 si primesc o eroare cu numele: 0xc0000005. Daca dezactivez AVC, aplicatia AIMP3 porneste, daca activez AVC, aplicatia AIMP3 nu mai porneste si primesc eroarea mentionata in prima fraza.

AIMP3: ultima versiune, de pe site-ul oficial. (985)
BitDefender: ultima versiune, de pe site-ul oficial. (.1604)

Multumesc!
O zi buna!

//va rog sa mutati topicul la versiunea 2012 a produselor

Edited by Paul.R, 08 April 2012 - 12:12 PM.


#2 Christian

Christian

    Bitdefender Support

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14,021 posts
  • Gender:Male
  • Location:BitDefender HQ
  • Interests:Private

Posted 08 April 2012 - 12:31 PM

Salut Paul

Aplicatia se afla in teste, revin cu niste concluzii in cateva ore.

Multumim.

#3 Paul.R

Paul.R

    Frequent Poster

  • Regular Bitdefender Poster
  • PipPipPip
  • 354 posts
  • Gender:Male

Posted 08 April 2012 - 12:37 PM

Multumesc mult!
O zi buna!

#4 Christian

Christian

    Bitdefender Support

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14,021 posts
  • Gender:Male
  • Location:BitDefender HQ
  • Interests:Private

Posted 08 April 2012 - 01:27 PM

Salut smile.gif

Da-mi mai multe detalii despre sistemul tau, ce Windows folosesti si ce arhitectura.

Multumim.


#5 Christian

Christian

    Bitdefender Support

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14,021 posts
  • Gender:Male
  • Location:BitDefender HQ
  • Interests:Private

Posted 08 April 2012 - 01:28 PM

Salut smile.gif

Pe Windows 7 SP1 x86 cu toate update-urile la zi si Bitdefender 15.0.38.1604, situatia nu se reproduce nici cu Aimp 2, nici cu Aimp 3.

Multumim.

Attached File  aimp.png   258.38KB   12 downloads

#6 Paul.R

Paul.R

    Frequent Poster

  • Regular Bitdefender Poster
  • PipPipPip
  • 354 posts
  • Gender:Male

Posted 08 April 2012 - 03:27 PM

Merci Cristi!
Problema rezolvata!

Cu stima,
Paul

#7 Christian

Christian

    Bitdefender Support

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14,021 posts
  • Gender:Male
  • Location:BitDefender HQ
  • Interests:Private

Posted 08 April 2012 - 03:59 PM

Salut

De la ce era eroarea?

Cum ai rezolvat? Ai setat excluderi?

Multumim.

#8 Paul.R

Paul.R

    Frequent Poster

  • Regular Bitdefender Poster
  • PipPipPip
  • 354 posts
  • Gender:Male

Posted 08 April 2012 - 04:25 PM

Nu, am rulat un sistem restore cu programul Paragon Backup and Recovery Free si nu am mai intampinat problema!

Multumesc incaodata de ajutor!
O zi buna!

Edited by Paul.R, 08 April 2012 - 04:25 PM.


#9 Christian

Christian

    Bitdefender Support

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14,021 posts
  • Gender:Male
  • Location:BitDefender HQ
  • Interests:Private

Posted 08 April 2012 - 04:35 PM

Salut

Ma bucur ca s-a rezolvat.

Declar topicul inchis. Caz rezolvat.

O seara minunata!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users