Jump to content


Photo

Autopilot Mode


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 volts1

volts1

    Newbie

  • Members
  • 2 posts

Posted 05 March 2012 - 01:53 AM

Can someone explain to me,
why the autopilot mode turns on and off by itself?
Is this a normal event?

Thank you!

#2 Christian

Christian

    Bitdefender Support

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14,021 posts
  • Gender:Male
  • Location:BitDefender HQ
  • Interests:Private

Posted 05 March 2012 - 12:45 PM

Hi smile.gif

Welcome to the forums.

Please follow the steps explained in the article below and send me via PM the generated log file:

http://forum.bitdefe...showtopic=29927

If you were already asked to generate the log file, disregard the message above and just post the ticket ID.

Thank you.

#3 volts1

volts1

    Newbie

  • Members
  • 2 posts

Posted 05 March 2012 - 02:44 PM

QUOTE (Christian @ Mar 5 2012, 01:45 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Hi smile.gif

Welcome to the forums.

Please follow the steps explained in the article below and send me via PM the generated log file:

http://forum.bitdefe...showtopic=29927

If you were already asked to generate the log file, disregard the message above and just post the ticket ID.

Thank you.



I clicked on the link. And followed the directions. I have done it twice, and each time the safebox folder on my desktop is empty.
I can't recreate the event, as I don't know how to. It is a ranfom event that I can't predict. I'm not sure what I'm doing wrong.
The next time the autopilot shuts off by itself I will try to use the supprt tool again to see if it will extract any information at that time.
I know nothing about how computers operate, but I can follow directions to a tee.
If you have any other suggetions that I should try please let me know.

Thank You for your help!!!

Edited by volts1, 05 March 2012 - 02:45 PM.


#4 Christian

Christian

    Bitdefender Support

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14,021 posts
  • Gender:Male
  • Location:BitDefender HQ
  • Interests:Private

Posted 08 March 2012 - 06:31 PM

Hello smile.gif

You have an altered file in the product.

Please follow these steps and reinstall the product.

http://forum.bitdefe...t...f=241&id=44

Take care.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users