Jump to content


Photo

Bd Rescue Cd-de Pe Usb


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Firestart

Firestart

    Regular Poster

  • Regular Bitdefender Poster
  • PipPip
  • 132 posts
  • Gender:Male
  • Location:bucuresti

Posted 21 February 2012 - 10:50 PM

In urma cu putin timp am vrut sa scanez calculatorul cu ajutorul bd rescue cd.Totul a decurs in parametri normali pana cand am incercat sa fac update pe care nu am reusit sa-l fac pentru ca nu am stiut cum sa configurez retzeaua de net brodband.Nu mi-am dat seama unde trebuie sa pun useru si parola.Am incercat sa creez o conexiune dsl unde imi cerea user si parola dar nu am reusit nici asa.Exista posibilitatea de facut update cu retzea de tip broodband? blink.gif Multumesc anticipat pt raspuns sper sa si existe unul wub.gif

#2 Christian

Christian

    Bitdefender Support

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14,021 posts
  • Gender:Male
  • Location:BitDefender HQ
  • Interests:Private

Posted 22 February 2012 - 07:55 PM

Salut

Rescue Cd poate face update doar daca exista o conexiune directa la internet, fara user si parola.

Daca ai Bitdefender 2012 instalat, poti folosi Rescue Mode.

In felul asta, se copiaza definitiile direct din program si ele o sa fie mereu la zi.

http://forum.bitdefe...showtopic=31833

Rescue CD a fost updatat ultima data la inceputul acestei luni.

Multumim.

#3 Firestart

Firestart

    Regular Poster

  • Regular Bitdefender Poster
  • PipPip
  • 132 posts
  • Gender:Male
  • Location:bucuresti

Posted 24 February 2012 - 02:27 AM

Am incercat cu rescue mode direct din bd 2012 dar ramane blocat pe drum si imi arata urmatorul screen care ramane nemiscat.Probabil incearca sa booteze de pe net dar neavand decat internet cu user si parola ramane in asteptarea legaturii.Cred ca nu este o optiune pentru mine si cei care au net broadband acest rescue mod raman la clasicul boot de pe usb dar asta cand prind vreo retzea wireless nesecurizata ca sa pot face update. blink.gif

#4 Christian

Christian

    Bitdefender Support

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14,021 posts
  • Gender:Male
  • Location:BitDefender HQ
  • Interests:Private

Posted 25 February 2012 - 12:38 AM

Salut

Ai doua sisteme de operare pe acel PC? Ai avut alte solutii de securitate instalate pe langa Bitdefender? Ai mai avut Bitdefender(versiuni mai vechi instalate)?

Multumim.

#5 Firestart

Firestart

    Regular Poster

  • Regular Bitdefender Poster
  • PipPip
  • 132 posts
  • Gender:Male
  • Location:bucuresti

Posted 25 February 2012 - 05:26 AM

Am avut instalat Vista si in in paralel Ubuntu si inainte am avut sistemul de operare vista care pornea cu un bootloader dar am facut un clean install la win 7 ultimate genuine si nu am mai observat bootloaderul sau alte probleme.Pt a ma asigura ca am scapat de bootloaderul respectiv am repetat procesul de startup repair de pe cd de instalare de 3 ori pt un mbr in regula.Ca solutii de securitate am cam incercat cateva in ideea de a gasi una optima.In final am reusit sa incarc rescue mode din bd 2012 dar a trebuit sa apas tasta enter dupa ce am ales bd rescue mode si pe urma sa aleg din variantele de rezolutie si a fost in regula dar mi s-a parut destul de complicat desi am o oarecare experientza.

#6 Christian

Christian

    Bitdefender Support

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14,021 posts
  • Gender:Male
  • Location:BitDefender HQ
  • Interests:Private

Posted 25 February 2012 - 04:01 PM

Salut

Multumim pentru feedback.

O sa inaintez o cerere in acest sens departamentului potrivit.

Daca mai este ceva de adaugat, te rog nu ezita.

O zi buna.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users