Jump to content


Photo

Problema Deschidere Program Contabilitate


  • This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic

#1 icecomputers

icecomputers

    Newbie

  • Members
  • 7 posts

Posted 05 January 2012 - 08:12 AM


Infrastructura
->Server 1 (SBS 2008)
Pe el este instalat BD Management Console.

->Server 2(WS 2008)
Pe el este instalat Sql

Dupa instalarea BD pe statii, programul de contabilitate se deschide foarte greu. Dupa ce se deschide functioneaza in parametri normali.
Preciz ca pe calculatoare pe care nu este instalat BD programul se deschide normal.

Imi puteti spune, va rog, ce setari ar trebui sa fac pentru ca programul de contabilitate sa functioneze in parametri normal

#2 Cristi

Cristi

    Technical Support

  • Technical Support
  • PipPipPipPipPip
  • 1,575 posts
  • Gender:Male
  • Location:BD HQ

Posted 06 January 2012 - 04:21 PM

Buna ziua,

Ce puteti incerca este sa adaugati la excluderi EXE-ul programului de contabilitate,inclusiv in excluderile din modulul de Scaner comportamental (Antivirus->Scut)
Daca aceasta excludere rezolva problema atunci puteti trimite o politica de pe server catre intreaga retea.

O seara buna.


#3 icecomputers

icecomputers

    Newbie

  • Members
  • 7 posts

Posted 09 January 2012 - 01:05 PM

Behavioral Scanner Settings -> nu este activat

La Excluderi aveam adaugat intreg directorul programului de contabilitate.

Am adaugat azi executabilul. Revin cu un raspuns, daca s-a rezolvat.

Multumesc pentru raspuns!


Edited by icecomputers, 09 January 2012 - 01:05 PM.


#4 icecomputers

icecomputers

    Newbie

  • Members
  • 7 posts

Posted 09 January 2012 - 04:13 PM

QUOTE (icecomputers @ Jan 9 2012, 01:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Behavioral Scanner Settings -> nu este activat

La Excluderi aveam adaugat intreg directorul programului de contabilitate.

Am adaugat azi executabilul. Revin cu un raspuns, daca s-a rezolvat.

Multumesc pentru raspuns!


Are in continure acelasi comportament.
http://5img.com/vimg...79/31653565.jpg In aceasta stare sta aproape 2 min.


#5 Cristi

Cristi

    Technical Support

  • Technical Support
  • PipPipPipPipPip
  • 1,575 posts
  • Gender:Male
  • Location:BD HQ

Posted 10 January 2012 - 10:13 AM

Am dori si noi sa testam acest comportament.Este posibil sa ne trimiteti un link de download al acestui program,un trial? Sau cum se numeste?
Deasemenea in procese selectati sa va arate Threads si Handlers si sa ne trimiteti o captura de ecran cu acel proces cat timp se incarca.

#6 icecomputers

icecomputers

    Newbie

  • Members
  • 7 posts

Posted 10 January 2012 - 03:01 PM

Programul se numeste Neomanager.

PrintScreen cu Threads si Handlers:

http://5img.com/vimg...74/42530027.jpg

#7 icecomputers

icecomputers

    Newbie

  • Members
  • 7 posts

Posted 10 January 2012 - 04:09 PM

QUOTE (icecomputers @ Jan 10 2012, 03:01 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Programul se numeste Neomanager.

PrintScreen cu Threads si Handlers:

http://5img.com/vimg...74/42530027.jpg

Procesul se numeste GEstiune

#8 Cristi

Cristi

    Technical Support

  • Technical Support
  • PipPipPipPipPip
  • 1,575 posts
  • Gender:Male
  • Location:BD HQ

Posted 13 January 2012 - 04:53 PM

Am creat un ticket pentru acest caz si vom continua discutia acolo.

Multumesc.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users