Jump to content


Photo

Search Advisor Never Worked!


  • This topic is locked This topic is locked
9 replies to this topic

#1 Vignesh Raja

Vignesh Raja

    Newbie

  • Members
  • 38 posts
  • Gender:Male
  • Location:Andhra Pradesh, INDIA
  • Interests:Testing and reviewing Security Suites....n Helping Bitdefender users......

Posted 14 August 2011 - 07:21 PM

Hello, I'm using BitDefender Internet Security 2012(15.0.27.319). From the release of BitDefender 2012, my Search Advisor never worked. I have tried on both Google and Bing. Search Advisor just goes on scanning the link ,but it never says whether the site is safe or not.I have also tried it after reinstalling BitDefender,but my problem is not solved. Even some of my friends using BitDefender complained same. I'm using Windows XP Pro SP3 32bit. I tested Search advisor on Mozilla Firefox 5.0, Internet Explorer 8, Opera 11.50,but Search advisor worked on none of them.. Please fix it before it becomes a major Con on review sites.. Thank You.

Edited by Vignesh Raja, 14 August 2011 - 07:24 PM.


#2 DanyDan

DanyDan

    Guru Poster

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,616 posts
  • Gender:Male
  • Location:EU

Posted 15 August 2011 - 11:04 AM

Hello,

What you mean by "Search Advisor just goes on scanning the link ,but it never says whether the site is safe or not" ? Is the small circle icon keep spinning ? What color is the Search Advisor icon ?



#3 Manoj.cool

Manoj.cool

    Newbie

  • Members
  • 9 posts
  • Gender:Male

Posted 15 August 2011 - 11:32 AM

QUOTE (DanyDan @ Aug 15 2011, 02:34 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Hello,

What you mean by "Search Advisor just goes on scanning the link ,but it never says whether the site is safe or not" ? Is the small circle icon keep spinning ? What color is the Search Advisor icon ?

Yes, As he said search advisor is not working in Firefox 5&6, chrome 12&13 but works fine on Internet explorer 9

Search advisor in firefox http://imageshack.us...0815145034.jpg/

Search advisor in ie9 http://imageshack.us...0815145107.jpg/

Edited by Manoj.cool, 15 August 2011 - 11:33 AM.


#4 Makarboy

Makarboy

    Newbie

  • Regular Bitdefender Poster
  • 30 posts

Posted 15 August 2011 - 11:56 AM

In my case, 80% of times, search advisor is with an interrogation when i search with google, using firefox or chrome. But in another computer i dont have bitdefender but i have trafficlight plugin for chrome and firefox and this plugin is 100% ok. So why a free plugin works better than the original and paid one?

#5 Vignesh Raja

Vignesh Raja

    Newbie

  • Members
  • 38 posts
  • Gender:Male
  • Location:Andhra Pradesh, INDIA
  • Interests:Testing and reviewing Security Suites....n Helping Bitdefender users......

Posted 16 August 2011 - 01:11 PM

QUOTE (DanyDan @ Aug 15 2011, 02:34 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Hello,

What you mean by "Search Advisor just goes on scanning the link ,but it never says whether the site is safe or not" ? Is the small circle icon keep spinning ? What color is the Search Advisor icon ?

Yes,the small circle icon goes on spinning. But it doesn't display(Green or Red icon)whether link is safe or not.

#6 Vignesh Raja

Vignesh Raja

    Newbie

  • Members
  • 38 posts
  • Gender:Male
  • Location:Andhra Pradesh, INDIA
  • Interests:Testing and reviewing Security Suites....n Helping Bitdefender users......

Posted 16 August 2011 - 06:55 PM

I have download and installed latest Firefox 6.0,even in this latest version Search Advisor doesn't works.. angry.gif angry.gif angry.gif

#7 Daniel.M

Daniel.M

    Poster

  • Moderators
  • Pip
  • 87 posts

Posted 18 August 2011 - 02:57 PM

Do you have installed any other extension in firefox that might interfere with the link scanner ?

#8 Makarboy

Makarboy

    Newbie

  • Regular Bitdefender Poster
  • 30 posts

Posted 18 August 2011 - 03:03 PM

i have firefox 6 and i also have WOT extension and bitdefender works fine.

#9 Vignesh Raja

Vignesh Raja

    Newbie

  • Members
  • 38 posts
  • Gender:Male
  • Location:Andhra Pradesh, INDIA
  • Interests:Testing and reviewing Security Suites....n Helping Bitdefender users......

Posted 19 August 2011 - 02:22 PM

QUOTE (Daniel.M @ Aug 18 2011, 07:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Do you have installed any other extension in firefox that might interfere with the link scanner ?

No other extension is installed.

#10 Christian

Christian

    Bitdefender Support

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14,021 posts
  • Gender:Male
  • Location:BitDefender HQ
  • Interests:Private

Posted 30 October 2011 - 08:18 PM

Hi

Sorry for the delayed reply.

All these issues are solved by the latest update. Please update to 15.0.33.1409.

http://forum.bitdefe...o...st&p=124814

http://forum.bitdefe...showtopic=28647

Thank you. Have a nice day.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users