Jump to content


Photo

Removal Tool Pentru Top 100 Ameninţări Informatice


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Christian

Christian

    Bitdefender Support

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14,021 posts
  • Gender:Male
  • Location:BitDefender HQ
  • Interests:Private

Posted 20 July 2011 - 12:09 PM

Utilitarele se actualizează lunar pentru a īndepărta o mare varietate de ameninţări, printre care Stuxnet şi TDL4

Avānd īn vedere creşterea numărului de ameninţări informatice, precum TDL4, BitDefender a lansat noua generaţie de utilitare de dezinfecţie, care oferă protecţie īmpotriva celor mai răspāndite 100 de ameninţări virtuale identificate la nivel global. Avānd la bază tehnologiile revoluţionare de scanare şi dezinfecţie, acestea īi protejează pe utilizatori īmpotriva unei game largi de ameninţări informatice şi le securizează navigarea pe internet.

Actualizările lunare includ mecanisme generice pentru īndepărtarea celor mai răspāndite 100 de ameninţări identificate la nivel global. Tehnologia BitDefender, care a dus la obţinerea singurului punctaj maxim la testările de specialitate AV-Test din primul semestru al anului 2011, asigură eliminarea unei mari varietăţi de ameninţări, de la troieni şi viermi pānă la ameninţări de tip rootkit. De asemenea, utilitarele vin cu o interfaţă optimizată, mai accesibilă şi mai atrăgătoare.

“Cei care nu folosesc protecţie īmpotriva ameninţărilor virtuale sunt mai expuşi riscului de a se infecta cu malware. Iar dacă au căzut deja victime ale unui atac, atunci s-ar putea să răspāndească infecţia şi īn rāndul prietenilor sau să compromită, fără să-şi dea seama, securitatea altor calculatoare conectate la internet”, a declarat Viorel Canja, Head of BitDefender Antimalware Labs.„Atacurile recente cu TDL4, una dintre cele mai sofisticate ameninţări informatice din ultimii ani, scot īn evidenţă nevoia de a folosi protecţie la navigarea pe internet, dar şi importanţa unor instrumente eficiente pentru curăţarea sistemelor īn cazul infecţiilor”, a continuat acesta.

Utilitarele pot fi descarcate de mai jos:

32 bit: http://www.malwareci...amp;showfile=45

64bit: http://www.malwareci...amp;showfile=46
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users