Jump to content


Photo

Language Problem


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 alonso133

alonso133

    Newbie

  • Members
  • 1 posts

Posted 10 June 2011 - 04:47 PM

On a few of our computers we are getting messages, presumably warning ones appearing in Spanish! Does anyone else have this problem or know how to fix it? We are an English based company and have no other problems with the machines it is installed on.

Thanks

#2 Christian

Christian

    Bitdefender Support

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14,021 posts
  • Gender:Male
  • Location:BitDefender HQ
  • Interests:Private

Posted 12 June 2011 - 02:56 PM

Hi Alonso and welcome to BitDefender Support Forum.

Could you please post a screenshot ?

Thank you.

#3 Adriana M.

Adriana M.

    Technical Support

  • Regular Bitdefender Poster
  • PipPip
  • 298 posts

Posted 28 June 2011 - 09:21 AM

Hello, alonso133!


Could you please tell us what BitDefender products you are using and also, include a printscreen?

Regards,

Adriana


#4 zhianzee

zhianzee

    Newbie

  • Members
  • 4 posts

Posted 20 September 2011 - 03:56 AM

I think it is just a problem with the installation.

#5 seess

seess

    Newbie

  • Members
  • 2 posts

Posted 22 September 2011 - 04:30 PM

QUOTE (alonso133 @ Jun 10 2011, 04:47 PM) <{POST_SNAPBACK}>
On a few of our computers we are getting messages, presumably warning ones appearing in Spanish! Does anyone else have this problem or know how to fix it? We are an English based company and have no other problems with the machines it is installed on.

Thanks

why is it Spanish? I am puzzled

#6 Andionescu

Andionescu

    Regular Poster

  • Technical Support
  • PipPip
  • 290 posts
  • Gender:Male

Posted 29 September 2011 - 05:44 PM

Hi,

Probably he saved and run a Spanish release kit.

Regards,

Andrei.

QUOTE (seess @ Sep 22 2011, 05:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
why is it Spanish? I am puzzled






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users