Jump to content


Photo
- - - - -

Bitdefender Search Advisor


  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1 Catalin C.

Catalin C.

    Newbie

  • Regular Bitdefender Poster
  • 23 posts
  • Gender:Male

Posted 15 May 2011 - 09:44 PM

... daca o sa pun intrebarea altfel, poate cineva o sa ma/ne bage in seama pe acest forum de suport.

"De ce Search Advisor nu functioneaza/nu este afisat pe motorul de cautare google.com ?"

Pe bing.com nu sunt probleme cu el din cate se pare.

Este o problema veche si din cate vad eu nu s-a rezolvat inca. De ce? Este secret ? Nu se poate? Este nevoie de un spe######t programator (unul bun) pentru a rezolva acest "puzzle"?

Imi cer scuze pt. ca insist, dar este frustrant.

Si mai sunt si altele ....

Cu respect,

Catalin C.

#2 Catalin C.

Catalin C.

    Newbie

  • Regular Bitdefender Poster
  • 23 posts
  • Gender:Male

Posted 15 May 2011 - 09:47 PM

..si oare de ce este cenzurat grupul de4 cuvinte "c.i.a.l.i.s."? smile.gif)

Edited by Catalin C., 15 May 2011 - 09:48 PM.


#3 Catalin C.

Catalin C.

    Newbie

  • Regular Bitdefender Poster
  • 23 posts
  • Gender:Male

Posted 16 May 2011 - 06:55 PM

Astazi am pornit PC-ul si am gasit din nou alte setari pe produs decat cele facute de mine initial.
Dupa atatea probleme nerezolvate va anunt cu respect ca-mi pare rau, dar renunt la acest produs.
Pacat de motorul antivirus care este excelent, pacat de bug-urile diverse si extrem de suparatoare.
Sper ca pe viitor problemele sa dispara, altfel e jale.

Salut.

Cu respect,
Catalin

#4 Gini™

Gini™

    Frequent Poster

  • Regular Bitdefender Poster
  • PipPipPip
  • 702 posts
  • Gender:Male
  • Location:Carpathian Garden - Romania

Posted 21 May 2011 - 08:44 AM

QUOTE (Catalin C. @ May 15 2011, 10:44 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Este o problema veche si din cate vad eu nu s-a rezolvat inca. De ce? Este secret ? Nu se poate? Este nevoie de un spe######t programator (unul bun) pentru a rezolva acest "puzzle"?


Catalin C.



A aduce jigniri e ușor! Bitdefender rămâne un antivirus puternic și atenția specialiștilor e îndreptata, momentan, se pare pentru revoluționarul Bitdefender 2012.

Bitdefender rocks!

#5 qlimax1975

qlimax1975

    Poster

  • Regular Bitdefender Poster
  • Pip
  • 62 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara, Romania

Posted 12 July 2011 - 08:51 AM

Si la mine sunt probleme pe Windows 7 Pro x64, cu IE9. Pe mozzila apare, doar pe internet explorer sunt probleme. Bitdef IS este cu updat-urile la zi. Ms anticipat pt orice ajutor!

#6 qlimax1975

qlimax1975

    Poster

  • Regular Bitdefender Poster
  • Pip
  • 62 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara, Romania

Posted 12 July 2011 - 09:25 AM

Um facut si o reinstalare de BIS, si din pacate e la fel.

#7 Christian

Christian

    Bitdefender Support

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14,021 posts
  • Gender:Male
  • Location:BitDefender HQ
  • Interests:Private

Posted 12 July 2011 - 10:47 AM

Salut.

Ai BitDefender in limba romana ?

#8 qlimax1975

qlimax1975

    Poster

  • Regular Bitdefender Poster
  • Pip
  • 62 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara, Romania

Posted 12 July 2011 - 11:31 AM

QUOTE (Cristi B. @ Jul 12 2011, 11:47 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Salut.

Ai BitDefender in limba romana ?

nu, in engleza


#9 Christian

Christian

    Bitdefender Support

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14,021 posts
  • Gender:Male
  • Location:BitDefender HQ
  • Interests:Private

Posted 12 July 2011 - 11:41 AM

Ce Windows ai si ce versiune de Internet Explorer folosesti ?

#10 qlimax1975

qlimax1975

    Poster

  • Regular Bitdefender Poster
  • Pip
  • 62 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara, Romania

Posted 12 July 2011 - 11:45 AM

QUOTE (Cristi B. @ Jul 12 2011, 12:41 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ce Windows ai si ce versiune de Internet Explorer folosesti ?

Cristi, am scris si mai sus putin, windows 7 prox64, IE9 smile.gif

#11 Christian

Christian

    Bitdefender Support

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14,021 posts
  • Gender:Male
  • Location:BitDefender HQ
  • Interests:Private

Posted 12 July 2011 - 06:57 PM

A, ok. Nu am vazut acolo. Ai Service Pack 1 instalat ?

#12 qlimax1975

qlimax1975

    Poster

  • Regular Bitdefender Poster
  • Pip
  • 62 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara, Romania

Posted 12 July 2011 - 09:17 PM

QUOTE (Cristi B. @ Jul 12 2011, 07:57 PM) <{POST_SNAPBACK}>
A, ok. Nu am vazut acolo. Ai Service Pack 1 instalat ?

Dap smile.gif Si toate updat-urile la zi.

#13 Christian

Christian

    Bitdefender Support

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14,021 posts
  • Gender:Male
  • Location:BitDefender HQ
  • Interests:Private

Posted 13 July 2011 - 11:37 AM

Ok, click aici:

http://www.google.ro/preferences?hl=ro

la Filtrare Căutare sigură pune Nu filtraţi rezultatele căutării si la Google Instant pune Nu doresc să utilizez Google Instant.

Acestea sunt niste setari temporare. Se lucreaza momentan la un fix pentru aceasta problema cu Google Instant(rezultatele sunt randate in mod diferit si BitDefender nu poate sa le intercepteze).

De retinut ca setarile astea sunt retinute intr-un cookie. Daca o sa cureti cache si cookies din browser, trebuie sa refaci setarile.

#14 qlimax1975

qlimax1975

    Poster

  • Regular Bitdefender Poster
  • Pip
  • 62 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara, Romania

Posted 13 July 2011 - 12:45 PM

Da, a mers, multumesc Cristi!

#15 Christian

Christian

    Bitdefender Support

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14,021 posts
  • Gender:Male
  • Location:BitDefender HQ
  • Interests:Private

Posted 15 July 2011 - 11:02 AM

Cu placere. smile.gif

#16 mitza97

mitza97

    Frequent Poster

  • Regular Bitdefender Poster
  • PipPipPip
  • 405 posts
  • Gender:Male

Posted 15 July 2011 - 01:25 PM

Intradevar, si mie imi merge cu aceste setari. Nici eu nu stiam de ce functioneaza aleator Search Advisor-ul in Bitdefender.
Multumesc pentru solutie. rolleyes.gif




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users