Jump to content


Photo

Products Deployed By Management Server Will Exceed Your License Agreement.


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Limonada

Limonada

    Newbie

  • Members
  • 16 posts

Posted 26 April 2010 - 11:57 AM

In retea exista 65 PC-uri
Avem licenta pentru 70 de statii
Sunt raportate 74 de deploymenturi .

Banuiesc ca la reinstalarea sistemului de operare BDMS nu a reusit sa identifice ca este vorba de aceeasi statie si au ramas " agatate " computerele fantoma .

Problema este ca nu am protectie pentru computerele noi instalate.

Am inteles dintr-o discutie ca exista un tool de resetare a licentelor alocate ?

Mentionez ca am facut actualizare la ultima versiune de BDMS in urma cu trei zile si totul functioneaza perfect mai putin partea cu numarul de licente

#2 Alex Stanciu

Alex Stanciu

    Technical Support

  • Regular Bitdefender Poster
  • PipPipPipPipPip
  • 1,834 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest, Romania

Posted 26 April 2010 - 02:12 PM

Salutare,

Ti-am trimis tool-ul de resetare al licentei prin email. Te rugam sa ne dai un reply daca mai ai si alte intrebari .

Multumesc.

#3 icecomputers

icecomputers

    Newbie

  • Members
  • 7 posts

Posted 22 December 2011 - 11:25 AM

Aceeasi o problema o avem si noi. Imi puteti trimite si mie un tool de resetare a licentelor? Multumesc!

#4 Cristi

Cristi

    Technical Support

  • Technical Support
  • PipPipPipPipPip
  • 1,575 posts
  • Gender:Male
  • Location:BD HQ

Posted 22 December 2011 - 06:52 PM

Buna seara,

V-am trimis pe email informatiile necesare resetarii licentelor.

O seara buna.

#5 icecomputers

icecomputers

    Newbie

  • Members
  • 7 posts

Posted 29 December 2011 - 01:21 PM

QUOTE (Cristi Raducu @ Dec 22 2011, 06:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Buna seara,

V-am trimis pe email informatiile necesare resetarii licentelor.

O seara buna.


A functionat. Multumsc frumos:)

#6 pmhail

pmhail

    Newbie

  • Members
  • 1 posts

Posted 03 December 2012 - 10:46 AM

Aceiasi problema o am si eu cu depasirea numarului de licente.
Va rog sa ma ajutati, daca se poate.

Multumesc

#7 RTincu

RTincu

    Newbie

  • Members
  • 6 posts

Posted 03 December 2012 - 07:12 PM

QUOTE (pmhail @ Dec 3 2012, 10:21 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Aceiasi problema o am si eu cu depasirea numarului de licente.
Va rog sa ma ajutati, daca se poate.

Multumesc


Buna seara,

V-am trimis pe mail, tool-ul pentru resetarea licentelor, cu informatiile aferente.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users