Jump to content


Photo

Problema Cu Bd Total Security


  • This topic is locked This topic is locked
9 replies to this topic

#1 cmiclescu

cmiclescu

    Newbie

  • Members
  • 5 posts

Posted 23 April 2009 - 11:08 AM

Va salut. Problema e urmatoarea: cateodata, la pornirea calculatorului, icoana din taskbar devine gri si imi afiseaza urmatorul mesaj: "Serviciile Bitdefender nu raspund.Reporniti calculatorul. Daca problema persista, va rugam sa accesati pagina de suport online". Mentionez ca treaba asta se intampla de doar doua zile. Am instalat BD Total Security cu licenta de aprox 10 zile. Daca ma puteti ajuta in vreun fel, raman dator! Mersi

#2 Diana Bele

Diana Bele

    Technical Support

  • Regular Bitdefender Poster
  • PipPipPip
  • 758 posts
  • Gender:Female
  • Location:Bucharest, Romania

Posted 23 April 2009 - 12:53 PM

In cursul zilei de azi se va lansat un update care tinteste aceasta situatie. Daca puteti sa actualizati produsul in cursul zilei de azi, dati un restart la sistem si vedeti daca problema se mai reproduce.



#3 cmiclescu

cmiclescu

    Newbie

  • Members
  • 5 posts

Posted 25 May 2009 - 01:03 PM

Buna! Din pacate, continua sa se comporte la fel.

#4 Diana Bele

Diana Bele

    Technical Support

  • Regular Bitdefender Poster
  • PipPipPip
  • 758 posts
  • Gender:Female
  • Location:Bucharest, Romania

Posted 25 May 2009 - 04:45 PM

Buna cmiclescu,

In acest caz am dori sa analizam o serie de rapoarte de pe calculatorul tau sa vedem ce cauzeaza aceasta situatie. Am creat numarul de ticket 200905251008209 pentru acest caz si ti-am trimis un e-mail - te rugam sa raspunzi la el atasand rapoartele solicitate.

Multumim!

#5 tarasuca

tarasuca

    Newbie

  • Members
  • 1 posts

Posted 31 May 2009 - 02:19 PM

Buna ziua.

Aceeasi problema si la mine. BD Total Security 2009.
Este a 3-a oara cand apare. Primele s-au rezolvat cu dezinstalare/reinstalare BD.

La acest moment am eliminat bdagent din start-up (msconfig) si pare sa functioneze BD. Daca il reactivez reapare si problema. Update-urile BD sunt la zi. Senzatia mea este ca problema a aparut dupa ce am activat modul pentru jocuri si am oprit calculatorul fara sa revin la modul normal. Repet, senzatia mea.

Sistem de operare: XP Home Edition, ver. 2002, service pack 3, update-uri la zi.

Daca ati identificat o rezolvare, let me know, pls.

#6 Diana Bele

Diana Bele

    Technical Support

  • Regular Bitdefender Poster
  • PipPipPip
  • 758 posts
  • Gender:Female
  • Location:Bucharest, Romania

Posted 01 June 2009 - 03:30 PM

Buna tarasuca,

Multumim pentru raportare. Te-am contactat pe e-mail pentru a-ti solicita niste informatii despre sistem spre a grabi rezolvarea acestei situatii.

Daca se poate, te rugam sa ne raspunzi la e-mail cu informatiile cerute.

Multumim!

#7 cmiclescu

cmiclescu

    Newbie

  • Members
  • 5 posts

Posted 13 August 2009 - 03:34 PM

Tarasuca, ai perfecta dreptate. Am observat ca situatia nu se repeta daca inainte de oprirea calculatorului, dezactivez modul pentru jocuri.

#8 Dexemplu

Dexemplu

    Newbie

  • Members
  • 1 posts

Posted 17 August 2009 - 10:45 AM

Mi-a aparut si mie problema aceasta. Restart-ul nu ajuta cu nimic. S-a gasit vreun work-around? Sau poate chiar o solutie?

#9 Alex Stanciu

Alex Stanciu

    Technical Support

  • Regular Bitdefender Poster
  • PipPipPipPipPip
  • 1,834 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest, Romania

Posted 20 August 2009 - 05:14 PM

Salut Dexemplu ,

Te rugam sa urmezi pasii de mai jos :

1. Da click pe Start din Windows , selecteaza Run si aici tasteaza te rog taskmgr si apoi da click pe Ok .
2. Fereastra Task Manger se va deschide si va trebui sa dai click pe tabul Processes .
3. Verifica te rog daca processul "vsserv.exe" este este in aceasta lista .
4. Daca apare , atunci urmeaza urmatorul link:http://www.sendspace.com/file/6yltpv si downloadeaza fisierul numit "ProductTweaks.xml" .
5. Acum va trebui sa pornesti computerul in Safe Mode :

[cum sa REPORNITI CALCULATORUL IN SAFE MODE]
- Reporniti calculatorul;
- Apasati in mod repetat tasta F8 inainte ca Microsoft Windows sa inceapa sa se incarce (va trebui sa continuati apasarea repetata a tastei pana cand va aparea un meniu text);
- Selectati 'SAFE MODE' din meniul text si apasati tasta 'Enter'
- Asteptati ca Windows sa se incarce in Safe Mode; acest proces se va incheia cu un mesaj de confirmare; dati click pe 'Yes' sa confirmati.

6. Copiati fisierul downloadat in una din urmatorele locatii :

C:\Users\<username>\AppData\Roaming\BitDefender\Desktop\Profiles (daca folositi Windows Vista ) sau C:\Documents and Settings\<username>\Application Data\BitDefender\Desktop\Profiles (daca folositi Windows XP)

7. Reporniti computerul in modul normal si totul ar trebui sa fie ok .

In caz ca apar aceleasi probleme puteti face upgrade gratuit la ultima noastra versiune de BitDefender uramd pasii din urmatorul topic :
http://forum.bitdefe...showtopic=15009 .

Thank you .

#10 Cristi

Cristi

    Technical Support

  • Technical Support
  • PipPipPipPipPip
  • 1,575 posts
  • Gender:Male
  • Location:BD HQ

Posted 20 October 2010 - 05:54 PM

Discutia va continua aici:

http://forum.bitdefe...showtopic=21953




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users