Jump to content


Photo

Windows Vista And Bitdefender Question?


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 logicalcomptechs

logicalcomptechs

    Newbie

  • Members
  • 1 posts

Posted 19 February 2009 - 05:34 AM

I have Bit Defender Total Internet Security 2009. I purchased 5 licenses, installed 3 of them on Windows XP Professional machines, and it works perfect. I installed the other two on Windows Vista Home Edition machines, now most of the time Bit Defender runs fine, but sometimes it won't open. If I try to click the icon in the tray, it does not open at all, I have to restart the computer for it to start working properly again. Sometimes it will say Bit Defender services is unavailable when I open it up. This happens on both machines, so I am assuming it has something to do with Windows Vista. As a side note one is a 32 Bit and the other is 64 Bit. If anyone has any kind of solution, that would be great!

#2 Martin4Jay

Martin4Jay

    Newbie

  • Members
  • 17 posts

Posted 22 February 2009 - 11:58 AM

QUOTE (logicalcomptechs @ Feb 19 2009, 03:34 AM) <{POST_SNAPBACK}>
I have Bit Defender Total Internet Security 2009. I purchased 5 licenses, installed 3 of them on Windows XP Professional machines, and it works perfect. I installed the other two on Windows Vista Home Edition machines, now most of the time Bit Defender runs fine, but sometimes it won't open. If I try to click the icon in the tray, it does not open at all, I have to restart the computer for it to start working properly again. Sometimes it will say Bit Defender services is unavailable when I open it up. This happens on both machines, so I am assuming it has something to do with Windows Vista. As a side note one is a 32 Bit and the other is 64 Bit. If anyone has any kind of solution, that would be great!



Look like an email to support@bitdefender.com
Good luck

#3 kungfu

kungfu

    Regular Poster

  • Regular Bitdefender Poster
  • PipPip
  • 154 posts

Posted 23 February 2009 - 03:53 AM

BD 2009 does have a problem with Vista still after 6 Months, recognize your problems

See http://forum.bitdefe...showtopic=11915

#4 Ronald

Ronald

    Newbie

  • Members
  • 12 posts
  • Gender:Male
  • Location:Singapore

Posted 23 February 2009 - 05:27 AM

QUOTE (logicalcomptechs @ Feb 19 2009, 11:34 AM) <{POST_SNAPBACK}>
I have Bit Defender Total Internet Security 2009. I purchased 5 licenses, installed 3 of them on Windows XP Professional machines, and it works perfect. I installed the other two on Windows Vista Home Edition machines, now most of the time Bit Defender runs fine, but sometimes it won't open. If I try to click the icon in the tray, it does not open at all, I have to restart the computer for it to start working properly again. Sometimes it will say Bit Defender services is unavailable when I open it up. This happens on both machines, so I am assuming it has something to do with Windows Vista. As a side note one is a 32 Bit and the other is 64 Bit. If anyone has any kind of solution, that would be great!


Have the same problem, running fine on Window XP.
On Vista (32BIT) sometimes it does not open although not often but does happen.
Not a big problem but I wish it could open all the time ( for me its less problematic as compare with BDIS 2008 ).




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users