dfglenn

On-access Scanning Disabled And Failing To Start

5 posts in this topic

On-access scanning is disabled. When trying to repair the issue by selecting the warning and hitting start to fix, It trys to enable but shows a fail result everytime. I had this issue before and did a repair install from the BD folder options. It worked for a short while but it seems to return on reboots and remains disabled and failing to start.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having the same problem as the user above... I performed a complete CLEAN install and still having the issue.

BD Internet Security 2013

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had this problem also. I got On-Access Scanning up and running, but now it is stuck in 'Custom Mode'. When I take it out of custom mode, I can't use the slider to change preset modes (this is a clean PC).

I hope this gets fixed. Since I have been a new customer for a short time, everything seems to either not get resolved or get resolved very slowly. I hope this is not a reflection of Bitdefender's security.

Edited by stebo12

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello :)

A product update was released. Your build should be 16.18.0.1406(please right click on Bitdefender icon from system tray-near the clock-and choose "About". You should see in the left side the build number).

In order for the product update to be installed, you need to reboot your machine(you should see in the Events -> "Reboot required" under the Update module).

Changelog:

http://forum.bitdefender.com/index.php?sho...st&p=151654

http://forum.bitdefender.com/index.php?showtopic=35499

Let me know if the situation is solved.

Have a nice day.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now