• Announcements

    • cpucean

      Bitdefender Business Support Forum Rules - Read carefully before posting   09/13/2016

      Bitdefender Business Support Forum Rules (PLEASE READ BEFORE POSTING) In order to post to the Official Bitdefender Support Forums, you will need to register using a valid email address, and following the instructions to validate your membership. If you like to register, click here. GENERAL RULES Understand that once you have registered as a new user, you consequently agree with ALL THE FORUM RULES written below. These rules were designed to ensure you get the most from interacting with other users in a pleasant and constructive manner and to prevent any sort of abuse. 1. First and foremost, this is a support forum for Bitdefender. Do NOT post comparative tests for security software for they are unrelated to the main character of the forum. Also, the support process can take many forms: a troubleshooting routine is meant to locate the cause of the issue not offer a permanent solution –do NOT post replies in the form of "I need a fix now" instead of the information requested for without locating the cause there isn't any way to implement a fix. 2. Once an official position has been posted concerning a bug in Bitdefender and the ETA for the fix, the topic will be closed down. Do not ask for the topic to be reopened unless you still have the bug after the update targeted to handle this issue. 3. Users that have reached a 50% warn level will have their posts subjected to moderator approval and if they continue to ignore forum rules their account will be banned. 4. Users are not allowed to use clones(using more than one account by a single person). Breaking this rule will lead to a permanent IP ban. 5. Users are not allowed to use anonymous proxy. Breaking this rule will first result in a warning, followed by subjecting the user's posts to moderator approval/banning of the account. 6. When reporting an issue concerning Bitdefender make sure to offer the following basic information: - name and version of your Bitdefender product; - name and version of your Operating System; - the complete error message (if any) that you receive and, if possible, attach a screenshot with it; - name of other security solutions that you are running; - when asking questions about (un)detected files (false alarms, or files that you suspect to be infected, but aren't detected), please attach a complete Bitdefender scan log. Be sure to keep Bitdefender fully updated so the log contains accurate info – on the support forum we only accept the posting of scan logs, for sample submission of false positive/false negative samples please upload them onto a web based platform where we can retrieve and analyze them. 7. Topics related to the lack of response from the support department need to be backed up by as much information as possible concerning the issue that you have been facing. When you send an e-mail to support a Ticket ID will automatically be created - make sure to mention it in the forum post for it will speed up the entire process. 8. Moderators do NOT offer support by PM. Do not send personal messages to moderators unless they expressly request it from your side/ you wish to have a closed topic re-opened/ you wish to report a forum member or topic for abusive language or spam/ you are unsure as to posting a possible solution and you wish to consult with a moderator first. All users are treated as equal on this forum and by sending a PM to a moderator you will not be entitled to faster support. In case of rule violation reports, you can also use the built-in Report button to announce all moderators that there's a topic/post/user that violated the posting rules. Please do NOT use this function to ask for help, or announce the moderating team that you need urgent support! As said, all issues are handled as fast as possible, and none has priority over another. 9. Any form of aggressive language, directed at other forum members or at the Bitdefender Moderating Team or staff is completely forbidden. Continuous attacks will result in an account suspension or BAN. Also, any form of explicit, antisemitic or racial language, or social attacks (by images, text, PMs, signature, or any other form of communication on Bitdefender forum) will NOT be tolerated and will result in an immediately account BAN. Take into consideration that this forum a public place. Treat everyone else just like you want to be treated. 10. Users are not allowed to open polls on the Bitdefender Support Forum. The only members that are allowed to open polls are the moderators. FORUM SIGNATURES, AVATARS AND DISPLAY NAMES The signature is optional on the forum, and should be a personal message of the user that chooses it. Moderators are obliged to include a link for the Bitdefender Forum Rules in their signature. Users will only be allowed to display a custom signature after having completed 15 posts on the forum. The following will NOT be tolerated: 1. Any type of explicit reference to the brand name and symbols of other security solutions available on the international market today, except Bitdefender. This is a support forum dedicated only to Bitdefender and advertising competitor products will lead to editing out the advertisement and a 20% increase in the warn level. 2. The use of images higher than 300 pixels width and/or 100 pixels height. 3. The use of images or text containing the words "Moderator", "Administrator" or "Admin" in the signatures. These will only confuse other users. 4. The use of images taken from other users of this forum. Please use unique avatars. 5. Use of signatures pointing to external links,they will be removed without any notice. WARNINGS Those who repeatedly violate these rules will receive a warn/suspend/ban. POSTING RULES 1. Topic titles must be as concise as possible, and starting posts must provide relevant information on the issues included, to ensure a fast and precise response from those who are willing to help. For example: avoid titles such as "Heeeeeelp!" but instead write "Question about the Bitdefender Antivirus". The last title has a lot more chances of receiving fast responses. Also, topic titles such as "Program X ######! " together with the lack of any constructive arguments will not be tolerated, the topic will be deleted and the user will receive a 20% warning. 2. Post new topics in the correct sections. The forum is structured by Product type (Home/Office or Business protection) and by product version (2008, 2009, 2010 or older versions). If you post the question in the correct section, you have a higher chance of getting a correct answer for your problems. 3. Bumps/Topic advertisements or any other attempts to make a topic more visible without adding any new or relevant information will NOT be tolerated and the post will be DELETED. 4. When posting a reply on a topic try to keep the suggestion within a relevant range – for example, when there is a post concerning an error message in Bitdefender 2009 do not recommend downgrading to Bitdefender 2008 for this suggestion does not address the original issue. Multiple posting of this type will lead to an increase of the warn level with 20%. 5. Off-topic replies (those that have nothing to do with the topic) will be deleted, and users will also receive a written warning . Repeated posting of off-topic replies will lead to an increase in the warn level with 10%. 6. Keep text color, fonts and letter casing within a normal and pleasant range - any post that contains only upper case text will automatically be subjected to editing, the same applies to posts containing characters larger than size 20. 7. Before opening a new topic, we strongly suggest that you use the SEARCH button, to be sure that the problem was not already discussed. In case you start a new topic with an issue that was already discussed, the new topic will be closed down, redirected and merged into the initial one. 8. Do not ask the same thing on more sections of the forum. Do not post the same topic more than once. Twin topics will be removed and redirected to the original one in order to avoid confusion. 9. Do NOT request/post warez software, cracks, serial numbers or any other actions which involve software piracy. Topics and replies related to cracking security software, advice on breaching security systems, cracking security protocols, flood attacks or posts that promote cracking or Internet attacks in any way will be deleted at once and the users that posted them will have their accounts suspended at once. Also, no support will be offered for users that are using a cracked version of BitDefender on their systems. 10. Please avoid topic titles such as "URGENT" since all cases are treated as soon as possible. 11. Be patient – there are a lot of issues on the forum and we are doing the best we can to answer them all. Therefore, you may receive your answer immediately, but it may also take several days just as well. 12. We do not allow people to post threads that advertise or solicit any products, services, funds or donations – all topics of this type will be automatically DELETED . Explicit advertising is also prohibited. FORUM RULES ARE SUBJECTED TO CONTINUOUS MODERATION AND CAN BE CHANGED AT ANY GIVEN TIME WITHOUT PRIOR NOTIFICATION. ANY TOPIC DEBATING FORUM RULES WILL BE CLOSED DOWN AND AUTOMATICALLY DELETED FOR THESE RULES ARE NOT SUBJECTED TO DEBATE. Bitdefender Business Support Forum Team
Sign in to follow this  
Followers 0
Spaski

Remote Install - From Client Security To Endpoint

8 posts in this topic

Good day people of the palace

I have installed endpoint on some networks, and it works great if you use the install file over network, but I have thought to give the remote install a go. but I do struggle with some secret thing... :rolleyes:

Background:

Win SBS 2008 - With Active Directory

15 x Win 7 Pro PC's

2 x Old Win XP

Client Security and File security where installed, I have uninstalled both but on the client side I initiated a uninstall of clients before final removal.

All clients side installations where uninstalled.

Cloud Client was created and both 64 and 32 bit install where downloaded, first install was on server self.

I waited for the network discovery to find all the other PC's

Up until here everything went as planned.

Try 1

Created install task for some of the unmanaged computers. With admin user and password for the domain with full access.

Herewith some log entries for task

credcontrol-2 10.0.0.61 Deployment has failed with error code: 2202: The specified username is invalid.

credcontrol-4 10.0.0.53 Deployment has failed with error code: 2202: The specified username is invalid.

credcontrol-5 10.0.0.58 Deployment has failed with error code: 0: The operation completed successfully.

credcontrol-6 10.0.0.64 Deployment has failed with error code: 0: The operation completed successfully.

credcontrol-7 10.0.0.81 Deployment has failed with error code: 0: The operation completed successfully.

credcontrol-8 10.0.0.68 Deployment has failed with error code: 0: The operation completed successfully.

I have played with username a bit, but still not sure what is the problem.

Username 1: Domain\User

Username 2: user@domain.local

Username 3: Local Admin account (with no domain)

The I discovered that the Client security Agent did not uninstall, so I had to manually uninstall this first.

credcontrol-2 10.0.0.61 Deployment has finished successfully

credcontrol-4 10.0.0.53 Deployment has finished successfully

credcontrol-5 10.0.0.58 Deployment has finished successfully

credcontrol-6 10.0.0.64 Deployment has finished successfully

credcontrol-7 10.0.0.81 Deployment has finished successfully

credcontrol-8 10.0.0.68 Deployment has finished successfully

Then I clean the other unmanaged computers as will by uninstalling the client etc.

Try 2

admin-1 10.0.0.51 Deployment has failed with error code: 0: The operation completed successfully.

admin-2 10.0.0.66 Deployment has failed with error code: 0: The operation completed successfully.

admin-3 10.0.0.63 Deployment has failed with error code: 0: The operation completed successfully.

admin-4 10.0.0.75 Deployment has failed with error code: 0: The operation completed successfully.

computer-admin 10.0.0.70 Deployment has failed with error code: 0: The operation completed successfully.

creditors_1 10.0.0.72 Deployment has failed with error code: 0: The operation completed successfully.

creditors_2 10.0.0.71 Deployment has failed with error code: 0: The operation completed successfully.

creditors_3 10.0.0.73 Deployment has failed with error code: 0: The operation completed successfully.

datacapture-1 10.0.0.80 Deployment has failed with error code: 0: The operation completed successfully.

datacapture-2 10.0.0.62 Deployment has failed with error code: 0: The operation completed successfully.

member-admin 10.0.0.69 Deployment has failed with error code: 0: The operation completed successfully.

orders 10.0.0.54 Deployment has failed with error code: 0: The operation completed successfully.

sales-1 10.0.0.52 Deployment has failed with error code: 0: The operation completed successfully.

sales-2 10.0.0.55 Deployment has failed with error code: 5: Access is denied.

switchboard 10.0.0.76 Agent was already installed

Here I have missed the switchboard pc, so will need to uninstall client etc first.

Sales-2 was discovered that the domain was invalid, this is an old pc, so I understand the Access is Denied

But again

Deployment has failed with error code: 0: The operation completed successfully.

This Successful error is starting to annoy me now.

Any suggestions and ideas from someone, meanwhile I will still play along.

Please note the manual install works fine and easy, but Remote install is the test here.

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try 3.6

I have tried installing 10 + in one go so I narrowed it down.

Tried 2 Pc's in one task with username@domain.local

Nothing change on the pc's one was rebooted.

datacapture-1 10.0.0.80 Deployment has finished successfully

datacapture-2 10.0.0.62 Deployment has finished successfully

Try 3.7

Then I tried the other pc's with username@domain.local

admin-1 10.0.0.51 Deployment has failed with error code: 0: The operation completed successfully.

admin-2 10.0.0.66 Deployment has failed with error code: 0: The operation completed successfully.

admin-3 10.0.0.63 Deployment has failed with error code: 0: The operation completed successfully.

admin-4 10.0.0.75 Deployment has failed with error code: 0: The operation completed successfully.

computer-admin 10.0.0.70 Deployment has failed with error code: 0: The operation completed successfully.

creditors_1 10.0.0.72 Deployment has failed with error code: 0: The operation completed successfully.

creditors_2 10.0.0.71 Deployment has failed with error code: 0: The operation completed successfully.

creditors_3 10.0.0.73 Deployment has failed with error code: 0: The operation completed successfully.

datacapture-3 10.0.0.67 Deployment has failed with error code: 0: The operation completed successfully.

filesrv 10.0.0.2 Deployment has failed with error code: 2202: The specified username is invalid.

member-admin 10.0.0.69 Deployment has failed with error code: 0: The operation completed successfully.

orders 10.0.0.54 Deployment has failed with error code: 0: The operation completed successfully.

sales-1 10.0.0.52 Deployment has failed with error code: 0: The operation completed successfully.

sales-2 10.0.0.55 Deployment has failed with error code: 2202: The specified username is invalid.

switchboard 10.0.0.76 Deployment has failed with error code: 0: The operation completed successfully.

Try 3.8

Then I tried only one pc with username@domain.local

computer-admin 10.0.0.70 Deployment has finished successfully

Try 3.9

Then I tried another single pc with username@domain.local

datacapture-3 10.0.0.67

There is no status here, wil just try again

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try 4.1

Single pc with username@domain.local

datacapture-3 10.0.0.67 Deployment has failed with error code: 53: The network path was not found.

Don't know what is this for, but will try again.

Try 4.2

Single pc with username@domain.local

sales-1 10.0.0.52

No Status

Try 4.3

2 Pc's with username@domain.local

datacapture-3 10.0.0.67 Deployment has failed with error code: 53: The network path was not found.

sales-1 10.0.0.52 Deployment has finished successfully

Try 4.3

3 Pc's with username@domain.local

datacapture-3 10.0.0.67 successful

member-admin 10.0.0.69 successful

orders 10.0.0.54 successful

Summary so far.

When I select to many, it doesn't install, with less than 3 it works.

Sometimes you must just try again and again, like datacapture-3

I would recommend that you uninstall all AV related software manually and the reboot 1 or 2 times. Then try the remote install.

There is still a few PC's that is unmanaged, I will clean them and reboot them before I try the install, just to check if there is a problem with multiply installs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try 5

7 pc's with username@domain.local

admin-1 10.0.0.51 Deployment has finished successfully

admin-2 10.0.0.66 Deployment has finished successfully

admin-3 10.0.0.63 Deployment has finished successfully

admin-4 10.0.0.75 Deployment has finished successfully

creditors_1 10.0.0.72 Deployment has finished successfully.

creditors_2 10.0.0.71 Deployment has finished successfully

creditors_3 10.0.0.73 Deployment has finished successfully.

All went well, what I did this round I have selected all the PC's with the same setup and same password.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Spaski,

Thank you for all your posts.

As you know the Bitdefender Cloud is a new solution from us, tested and completly functional.

We have discovered and also clients have reported us bugs like you encountered "Deployment has failed with error code: 0: The operation completed successfully".

We are trying to fix and release product upgrades for this security solution so that the customers will not encounter such messages in the near future.

Now can you please if you are having issues or questions regarding Bitdefender Cloud Console or Bitdefender Endpoint?

Regards,

Andi

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi Spaski,

Thank you for all your posts.

As you know the Bitdefender Cloud is a new solution from us, tested and completly functional.

We have discovered and also clients have reported us bugs like you encountered "Deployment has failed with error code: 0: The operation completed successfully".

We are trying to fix and release product upgrades for this security solution so that the customers will not encounter such messages in the near future.

Now can you please if you are having issues or questions regarding Bitdefender Cloud Console or Bitdefender Endpoint?

Regards,

Andi

The client works great when it's installed, but these "Failure error code 0: installation succeeded" is a bit frustrating.

Share this post


Link to post
Share on other sites
The client works great when it's installed, but these "Failure error code 0: installation succeeded" is a bit frustrating.

Same problems as you :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi careyharring923,

Thank you for your post.

Do you still encounter this error message?

Looking forward for your post.

Best regards,

Andi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0