Kaious

Internet Goes Blank

204 posts in this topic

I ordered bitdefender Internet Security 2010 just recently and while using the trial ( still am ) i am having this blank page problem and its EXTREMELY ANNOYING, so please fix.

If there is a work around please say :) but otherwise i am just voicing i also have the problem.

thanks devmarc

Edited by devmarc

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having the same problem, but only after viewing HD video files.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Workaround for Internet Goes Blank:

1. Open Bit Defender in Expert Mode

2. go to Update Settings

3. chose under "Confirm update" "Prompt before downloading updates " and under "Manual Update Settings " "Prompt before downloading updates "

4. Reinstall Bit defender

5. after install Bit defender will update himself abort it

6. check Update Settings

7. if Bit defender try a Update choose only the Signatures updates

that solution works by my

Share this post


Link to post
Share on other sites

For the support: ist not a country specific problem - its also a problem in austria wacko.gif

What ist the wage of beta testíng of a product ? .. Its horrible - i tried hours of hours of finding a resolution of the problem.

Who is the person who pay me this time ? This is not freeware , this an expensive product with one year license - i expect a working product.

The solutions in this post are no solutions, why should I turn of my virus scanner ?? hello ?

This post is almost one month old . One Month for a solution ? Hello , anybody here ? .. we are customers , we paid for this product.

I hope you find the solution soon, if not, you have to stop any shipments, and get all versions out of the stores !

I want at least one year extra free upgrade, for the hustle of using this product.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm also having this problem, with the trial version of Internet Security.

I live in Sydney, Australia, using Windows XP SP3 on Athlon 64 x2 3800, 2 GB RAM. Not sure what other specs would be handy to provide, but I'd be glad to give more info if anyone asks.

When the blank screens start appearing it happens in both Chrome & IE8.

I tried the workaround where you disable the Antivirus, but I couldn't get it to work.

I'm glad I got the trial version before paying for this. It would be a great antivirus, if it wasn't for this horrendous bug. 18 days before the end of my trial. If its not fixed by then I'm going with Kaspersky.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yesterday, I have got response from BD Support Team with temporary solution proposed.

For sure it refers to Bitdefender Total Security 2010. I don't know how about BD Antyvirus or BD Internet Security versions.

1.Open BitDefender in Expert Mode

2.Go to Antivirus->Shield->Advanced Settings and at Active Virus Control set it on Permissive.

3.Go back to Antivirus->Shield and disable Antiphishing

4. Please go to BitDefender in Expert Mode->Antivirus->Custom level.

There please disable "Scan http traffic", "Scan Yahoo Messenger traffic", and "Scan Windows Live Messenger traffic".

If your issue still persists please try to disable the firewall temporarily and check if you have internet connection.

Also check to have the same settings at Firewall-> at Network tab: as:

-Trust level "Trusted local"

-Stealth Mode "Off"

-Generic "yes"

I have done this changes yesterday and so far so good :))

Of course, I am still waiting for permanent fix (not temporary one) which allows me to restore original BD settings.

Edited by Mars_2000

Share this post


Link to post
Share on other sites

Disabling so many things in BD doesn't make it much useful. We might as well uninstall it and it would have the same effect.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Also how many people have actually called them or e-mailed them directly? Probably not many. They were delayed on getting back to me but they did get back with me when they had an answer.

I did email them and the person who responded had no idea what was going on--it was until I came to this forum that I discovered that the problem was widespread. Actually, the person I emailed hadn't even read my email very well and asked me to do something I already done. I haven't given up on the program but I'm not happy with the support.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Disabling so many things in BD doesn't make it much useful. We might as well uninstall it and it would have the same effect.

I do agree. However, we have only these 2 options as for now: to remove BD or temporary reduce functionality.

Share this post


Link to post
Share on other sites

happen to be experiencing this issue myself, tho l believe it might have caused an issue with diskeeper 2010 as well for some reason l cant defrag.. its weird l could a few days back but it does coninside with when my net started messing around giving me blank pages.

Share this post


Link to post
Share on other sites

sorry for the double post, but l forgot to add l can analyise volumes just not defrag them.. as l said l believe the issue is replated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Having the same problems for serveral weeks now.

I always had to restart my Pc to fix this issue.

First I thought I was my Inet Provider and I had opened several issues.

Is there a schedule when a patch for this will be released.

Share this post


Link to post
Share on other sites

First problem with BD since I bought it was the inability to remote log in . That was fixed some time ago (see other posts about that) and now I get the white HTTP page. I'm also using a proxy server on that machine. Any PC that gets its web from the BD /proxy box also suffers a white screen. Im just glad I don't use BD for friends and family.

This white page is a MAJOR drawback on any recommendations for any new BD products. Yet our 2008 versions are working like a champ.

I guess sometimes newer is not always better.

Tech support has yet to give me any reasonable time-frame for a proper fix.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello all,

We managed to solve this issue, but at the moment there are some ongoing tests and the fix will not be released yet. Most certainly, next week the update with the fix will be available for download. We will add a post on this topic as soon as this will happen.

Once again please accept our apologizes for any inconveniences this situation might have caused.

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the news, Alex. I will wait for the update next week.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hello all,

We managed to solve this issue, but at the moment there are some ongoing tests and the fix will not be released yet. Most certainly, next week the update with the fix will be available for download. We will add a post on this topic as soon as this will happen.

Once again please accept our apologizes for any inconveniences this situation might have caused.

Thank you.

You've got to be kidding me.

On Wednesday I received a message from BitDefender support and they said that in 1-2 days they will release the update. For more than 1 month you are not able to fix this issue?!?!?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had been having this problem for the past 2 months and I always thought my old notebook is acting up.

Decided to google today on this issue and hoola, it is BitDefender.

It has been sometimes taking 98% of my processing power and now this?

My wife often uses this notebook to trade while she is out and about and she has on several occasions missed a few opportunities when the browser showed blank screens. You know the market has been quite volatile. Should I sue in this case?

I would expect BitDefender to come out with some compensation scheme, since we are all like beta users.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have had the some problem since installing 2010 Internet Security. I completed all the actions, no joy. I have disabled everything, no help. Only completly uninstalling BitDefender works.

The support tab on the console is useless, as the information gathering process hangs, will not complete in 8+ hours.

Sadly I have the same problem on 2 PCs. BD Internet 2010

Desktop with XP-64bit

Laptop with Vista-64bit

Regardless of my browser (I tried Opera, Firefox, IE, as well as web services like Pandora's desktop AIR Ap, Thunderbird etc) every once in a while I can't get web pages. Oddly enough I CAN get www.google.com, but when I search or open a page that has any content I get nothing. I figured it was something related to page size since google.com is so light. Anyhow get this crap figured out.

Yes I know I can restart. yes I know I can disable all of the anti-virus things in BD, but thats the reason I bought the gosh darn software. Its kinda like buying a car which you are not allowed to drive. (Honestly...there are better written viruses that don't interfere with your web browsing to this extent, makes you wonder.)

I have used BD for several years (on multiple computers), but if you don't fix this, then I will ask for a refund and get AV from some company who cares that their product is broke, and will attempt to fix it.

I had been having this problem for the past 2 months and I always thought my old notebook is acting up.

Decided to google today on this issue and hoola, it is BitDefender.

It has been sometimes taking 98% of my processing power and now this?

My wife often uses this notebook to trade while she is out and about and she has on several occasions missed a few opportunities when the browser showed blank screens. You know the market has been quite volatile. Should I sue in this case?

I would expect BitDefender to come out with some compensation scheme, since we are all like beta users.

I'm also affected by this and problems with automatic updates not taking place and the useless tech support/info gathering tab. I switched after years of using Trend because of its memory guzzling and because of good reviews of BD I moved mine and all of my family's computers across to BD but I have to say I'm very disappointed with the BD 2010 product.

Good news about an imminent fix but I'll reserve judgement until I've seen it and if it doesn't work I'll be looking for a refund for me and my family. What are the chances though?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I too have been having this same problem.

I have been lurking in this thread for awhile now-- figured it does no good to lurk, might as well pile on.

BD's non-action for this long is completely unacceptable.

We all know that this is much more widespread then just the handful of people to post here.

The naive users that think they might have a virus or malware, when in fact it is the very program that they paid good money for that is supposed to PREVENT these things.

ENOUGH !!! FIX THIS NOW !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hello all,

Please try to add the Internet browsers that you are using to the exception list of the Active Virus control option and let us know what happens . Here is what you have to do :

1. Open BitDefender in Expert Mode, click on the Antivirus module and under the Shield tab click on the Advanced Settings button .

2. The BitDefender Active Virus Control Settings window should be displayed. Click on the add button, represented by the plus (+) sign and browse to the location were your Internet browser is installed.

3. Here, select the executable file of that program (.exe) and choose Open.

Test to see if the same issue occurs after that.

Thank you.

Thanks for the recommendation, Alex. As far as I can tell, following these instructions did help. I only had the problem with the computer running Vista 64. I will monitor the situation over the next few weeks to see if has long-lasting effect. Just a suggestion for future development: when activating an .exe program, maybe BitDefender can prompt the user to put that program in the white list if they want. Might avoid future problems like this for BD 2011...like I said, just a suggestion :mellow:

Edited by ereign472

Share this post


Link to post
Share on other sites

ENOUGH !!! FIX THIS NOW !!! Well said

I also have had enough of this - however have chosen to uninstall the program and install something else that works from a company that knows what they are doing ( Not this one obviously) and cut my losses. never before have I had to reinstall a program so many times just to access the net. What a Joke :lol:

Bitdefender has gone and everything works fine again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

same problem here

Vista 32, Antivirus 2010

Edited by bink81

Share this post


Link to post
Share on other sites
hey davey,

Do you have any active link(s) to this version ?

Unfortunately, I found only BD installation launchers (ca. 157 kb files) which are downloading the latest damaged engine version 13.0.17.

Maybe someone else has it ? I mean exactly BD Total 2010 in rev. 13.0.15 or 13.0.16 ?

This is a link to the 32bit version Forum link to "Need to rollback" post,

also,if you need a x64bit version i have 13.0.15 which i will upload and post the link here,if you need it p.m me

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same problem here. I am really angry at BD. I spent whole week reinstalling various drivers, resetting TCP/IP etc.. but when i removed BD Internet security 2010 everything started working just fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now