Sign in to follow this  
Followers 0
Guest

Program De Internship La Singura Firmă Românească De Antivirus

1 post in this topic

BitDefender®, dezvoltatorul autohton de soluţii de securitate, a anunţat azi demararea programului de internship la BitDefender pe perioada verii.

Cei admişi în acest program vor avea posibilitatea să-şi testeze aptitudinile într-un mediu profesionist, să interacţioneze cu o echipă tânără, dinamică, de succes şi să cunoască experţii în securitatea informaţiei. Cei mai inovativi şi performanţi vor beneficia de diverse premii, certificări, precum şi de oportunitatea de a se alătura echipei BitDefender la sfărşitul programului, după cum explică Carmen Capitănescu, Marketing Manager, BitDefender România: "Am demarat acest program în ideea de a sprijini tinerii interesaţi de new media şi comunicare pe Internet să-şi exprime şi dezvolte talentul în cadrul unei companii multinaţionale de succes, învăţând de la profesionişti şi participând la proiecte inovatoare, desfăşurate la nivel global”.

Potrivit BitDefender, voluntarii trebuie să cunoască bine limba engleză şi să aibe cunoştinţe de bază de navigare pe internet. „BitDefender susţine spiritul inovator, creativitatea şi ridică în permanenţă standardele de excelenţă în inovaţia tehnologică. Prin acest proiect dorim să oferim participanţilor o experienţă cât mai vastă în domeniul online, într-un mediu energic, dinamic şi tânăr", a încheiat Carmen Capitănescu.

Aplicaţiile pentru acest program pot fi trimise la adresa project@bitdefender.com şi pentru informaţii suplimentare vă rugăm să ne vizitaţi la http://www.bitdefender.ro/project.

###

Despre BitDefender®

BitDefender este producătorul autohton al uneia dintre cele mai rapide şi eficiente linii de soluţii de securitate a datelor atestate pe plan internaţional. Încă de la începuturile sale, din 2001, BitDefender a creat un nou orizont de aşteptări şi a ridicat standardele în materie de prevenţie proactivă a pericolelor informatice, viteză de reacţie şi actualizare uşoară. În fiecare zi, BitDefender protejează milioane de utilizatori individuali şi companii din întreaga lume, oferindu-le posibilitatea unei experienţe digitale în deplină siguranţă. Soluţiile BitDefender sunt distribuite printr-o reţea globală de parteneri (distribuitori şi reselleri) în peste 100 de ţări din întreaga lume.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0