bdl

Regular Bitdefender Poster
 • Content count

  177
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bdl

 • Rank
  Regular Poster

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Romania
 1. Am instalat ultimul build windows 10 x64 Pro (Insider Build-Fast Ring) : BitDefender Total Security 2016 nu are toate modulele functionale,am intampinat probleme la modulul "Active Threat Control" nu se poate activa,modulul "Dedectia intruziunilor" nu se poate activa. Va rog remediati problemele printr-un update,folosesc ultimul build:20.0.19.1099/limba ROMANA.
 2. Are dreptate... JALNIC ... si versiunea 2016 arata ca si 2015... Paranoid..."mort" si sec fara sa-ti arate detalii... pentru mine acest modul la firewall ma interesa sa fie cel mai bine pus la punct si updateurile pentru build-ul in limba romana sa vina la fel de repede ca si in engleza...NU mai ma repet !!! La revedere !!!!! P.S. NUMAI REZIST !!!
 3. @Rohugh numai "polua" te rog topicu dedicat limbii romane si asa suntem destul de "amarati" cu ce produs a iesit in 2015+nici acum build-ul 18.23 nu este disponibil in limba romana,multumim,foarte frumos,daca asa se va comporta si versiunea 2016 subliniez EU doar EU nu voi mai folosii produsele+o sa anunt pe toata lumea despre cum se comporta soft-ul...EU m-am saturat de atata reclama si practica ne omoara! Este in ADN nostru de romani...vedeti cum merge si tara asta...suntem jos de tot...salarii ca si in africa preturi ca si in vestul europei... Numai "pompati"doar reclama...faceti un produs de care sa fim multumiti...doar sunteti pe locul 1 in lume,NU?
 4. mi se pare mie sau firewall decizional este din nou foarte slab si in 2016,am reportat deja ca pe windows 10 x64 Pro romanian language "ca asa va place" americaneste nu intreaba nimic utilizatorul...deci...mai am putin sa vad daca nici updateurile nu vin in acelasi timp pentru build-ul in "romanian language" si PA numai rezist! Toti userii au cerut un firewall mai "customizabil" cu animatii,nu sa lucrat iar foarte mult pe acest modul...iara iasa un produs ca 2015 care pana in ziua de azi are atatea probleme! FRUMOS !!!
 5. Credeam ca imi fac si mie si tuturor o surpriza si scot si BETA in limba romana dar ... este foarte foarte greu ...
 6. @Paul.R oare doar atat? Am observat ca pe partea de GUI,am zambit sincer...au schimbat doar patratelele...se vede ca este un 2015+,o sa vad ce bug mai gasesc ...
 7. Sper sa fie un produs care il asteptam de ani de zile! Cel mai mult ma intereseaza modul firewall+update-urile sa vina in acelasi timp si pentru lima romana! Mai sunt cateva zile ...
 8. Da...se raspunde numai la aia care vorbesc "limbi din vest" frumos!!! Bataie de joc !
 9. please upload kit
 10. Va rog sa-mi trimiteti si mie kitul la beta2016 si anul trecut am aplicat ... pana in 28 iulie e cale lunga ... vreau sa vad ce modificari sau adus la firewall si la update-uri pe limba romana !
 11. Buna seara,imi spune si mie cineva ce se intampla cu BETA16? Mai iese sau nu? Sa mai lucrat la firewall decizional? O sa vina actualizarile in aceeasi zi si pentru "ro."? Astept un raspuns corect nu de genul ..."este in proiect"...m-am saturat de raspunsuri de genul asta in TARA ASTA!!!
 12. Abia astept sa apara BETA-2016 (sper ca apare si in limba romana) oricum daca nu se rezolva problema cu Firewall-ul decizional si cu venirea update-urilor in acelasi timp si pentru interfata in romana,ADIO si cautam altceva!
 13. in acest build pe romana Safepay este mort!va rog rezolvati!mozilla firefox x64,win.8.1 x64,intri pe orice site bancar si nu porneste!
 14. @alin75,cred ca trebuie sa asteptam o noua versiune,acest 2015 este sub asteptarile mele (noastre),PACAT,pe acest forum zici ca nu ne baga nimeni in seama,sau gresesc? Eu mi-am spus parerea si in alt topic,daca nu se schimba nimic,trec la alt soft,chit ca sunt fan B dar nu se mai poate asa !!!
 15. Explica cineva cum sta treaba cu "Setari profile" profil Lucru:exemple,ce pot pune?intra si browser-ul?+toate soft-urile profil Film:aici m-am prins,playerul video profil Joc:OK,jocurile Sper ca versiunea urmatoare sa nu uitati ca ati "promis" un mod Firewall decizional mai animat!+actualizari in acelasi timp pentru ROMANA !!! Daca nici cu noua varianta nu se rezolva aceste 2 MARI probleme EU unul nu o sa mai folosesc niciodata produsele bitdefender !!!