bunciuleo

Members
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bunciuleo

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 12/05/1985

Contact Methods

 • MSN
  bunciuleo@hotmail.com
 • ICQ
  0
 • Yahoo
  bunciuleo@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Dabuleni
 1. Ok! Multumesc Frumos pentru raspuns! Va rog frumos sa publicati aici link-ul de descarcare atunci cand este gata!
 2. Salut! Imi cer scuze daca nu am ales topicul potrivit. Doresc sa stiu daca s-a lansat, sau cand se va lansa patch-ul pentru generarea unui client windows 8, pentru serverele cu consola in limba romana. Am instalat patch-ul deja existent, imi genereaza un client pentru windows 8, dar acesta nu functioneaza. Cei de la suport mi-au zis ca patchul functioneaza doar pe serverele cu consola in limba engleza iar pentru cele cu consola in limba romana vor scoate un patch spre sfarsitul lunii acesteia!
 3. Am cumparat anul trecut un calculator la care am primit o licenta bd ts 2011! Acum mi-a expirat aceasta licenta si doresc sa imi iau un ts 2012! Imi trebuie licenta retail sau renewal? Va multumesc!
 4. Il folosesc acasa pe 2 calc si la lucru pe 1, pentru ca e free si pt ca lucrez pe linux (sincer nu m-am documentat dar nici nu am auzit de prea multi antivirusi creeati pt linux)
 5. Le vad ok. Trimite task-ul dar celalat nu il executa, imi zice ca a fost trimis cu succes! calculatoarele se vad online cu issueuri, sistemele sunt win xp sp2, si imi mai da si erroarea aia cu vsserv.exe > send feedback dupa care nu mai porneste nimik pana nu dau reset la calc!
 6. Ce urmeaza beta 2 sau direct final??? Am reusit sa le fac sa se lege in retea> solutia: sistemul instalat din nou (dar nu-mi merg totdeauna comenzile care le trimit)
 7. Masinile virtuale nu sunt 100% windows asa ca nu se testeaza bine pe ele. In plus stim ca e versiune beta si nu ne plangem doar raportam buguri. Mie mi se pare sooper si asa; e cel mai complet antivirus care l-am vazut; daca acum e deja sooper, va datzi seama cum o sa fie cand se va lansa versiunea finala?
 8. Dezinstaleaza-l si instaleaza-l din nou! Asa mi-a facut si mie la sala pe unele comp si pana la urma a pornit! Asta cu vsserv o da si mie doar cand inchid windowsul dar se inchide indiferent daca dai ok sau nu! Iar nu prea inteleg ce e cu criptarea aia; mi-am adaugat id-ul in lista si imi apare in dreapta jos la casutzele de chat de la ym emblema bitdefender, dar nush daca functioneaza cumva; la "Encryption" in casutza cu "Connections" nu apare niciodata nimik! (Ar trebui sa apara ceva?)
 9. Treaba e ca nu apar in fereastra principala, apare decat calc respectiv (This computer) iar restul nimik. La toate se intampla asa! O sa incerc cum ai zis cu "join/create network" sa vad. (la toate le-am dat aceeasi parola). Reteaua e pusa toata pe un workgroup si au sharate fisiere, la firewall> settings> local area connection am ales "Trused Local" , la "stealth" am pus "off" si imi da voie sa fac transefer de la un calc la altul doar ca fiecare se vede doar pe el insusi la "Home Management" si nici un altul! Si iar imi apare tot timpul semnul "!" intr-un triunghi si imi zice ca o problema afecteaza sistemul, iar cand dau sa o repare e "Encryption" de la im si nu face nimik. apare tot timpul "Fix" in dreptul lui si dau click pe el dar degeaba!
 10. Am bagat pe cateva statii dar problema e ca nu o vede pe nici una! Nu se vad intre ele! Cand dau add in lista imi apar ca au bitdefender pe ele dar cand le selectez si dau add imi zice "Comp is in list". La inchiderea windowsului imi apare o eroare de C++. Calculatoarele au avut inaite de un total security 2008 la care am intampinat probleme la dezinstalarea normala si am folosit administratorul de dezinstalari. Sa fie asta problema?
 11. Maine ma duc la o sala de net cafe (unde am fost administrator) si o sa-l pun pe vreo 15-16 statii de lucru sa vad cum se comporta in retea! Tot acolo o sa testez si game mod-ul si controlul ala prin retea! Vin maineseara cu noi informatii!
 12. Eu l-am pus pe un xp sp 2 direct, fara masini virtuale si alte chestii si merge sooper. Pana acum merge chiar perfect, i-am testat aproximativ toate optiunile si raspund excelent! Ceea ce nu am gasit la el este in sectiunea firewall la settings, network configuration, adauga automat reteaua din care faci parte si se poate seta tipul retelei, pe cand in versiuna precedenta se puatea seta la nivel de statie de lucru, daca voiai sa sharezi unui singur calc sau la un numar definit de calc puteai sa le alegi doar pe ele sa te vada in retea pe cand la versunea asta poti face setarile numai pt intreaga retea.
 13. A aparut beta???
 14. Abia astept sa-l testez!!! Postezi link cand apare sau trimite un mesaj la bunciuleo@yahoo.com pls!
 15. Are ceva stil "folder protect"? Poate sa protejeze folderele prin parola? Daca nu ar trebui bagata si chestia asta!