Matei M.

Regular Bitdefender Poster
 • Content count

  769
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Matei M.

 • Rank
  Frequent Poster
 • Birthday 01/21/1972

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Romania
 • Interests
  • BitDefender TS 2017 Is Here To Kill Ransomware And Secure Your Wi-Fi Connection •

Recent Profile Visitors

1,507 profile views
 1. Nouvelle BUILD 21.0.25.80 et le problème est résolu!
 2. Update the product to BUILD 21.0.25.80 and the problem is resolved!
 3. Update the product to BUILD 21.0.25.80 and the problem is resolved!
 4. Noul BUILD a remediat problema poziționări pe ecran a Asistentului de Securitate! Felicitări! Așteptam și restul de îmbunătățiri ale acestui BUILD!
 5. Au trecut 5 luni și în zadar! nu s-a găsit nicio soluție la resetarea manuala a atacurilor web ( extrem, dar extrem de multe false) Asta e cadoul de " Iepuraș "
 6. Confirm 100% faptul ca exista compatibilitate perfecta intre noul Windows 10 si BitDefender Total Security 2017 Drept urmare, folosiți Windows Update si instalați-vă fără probleme ultimul update major!
 7. I do not recommend installing Malwarebytes (which is an antimalware like Bitdefender), unless you install the free version without real-time protection, so you can use it for on-demand scans.
 8. Salut Sorin! Imi cer scuze ca revin atat de tarziu cu un raspuns! Am vrut sa fie certitudine si am tot testat pornind si repornind PC-ul Ei bine, acum 1zi in urma s-a lansat un update major al Windows-ului (KB4015438). care, printre altele, a remediat la mine ( cel putin pana acum ) si problema cu Game Mode. Mentionez ca nu am dezinstalat nicio aplicatie sau sa fi facut alt truc! Totul e perfect acum! Multumesc frumos pentru promptitudine si amabilitate!
 9. Update-ul din seara asta n-a vizat și remedierea problemei legate de poziția asistentului de securitate. Eu n-am avut nicio problema legata de adaptoarele de la Firewall! Singura problema, pe care am hotărât s-o abandonez în a mai aștepta o rezolvare, este apariția modului JOC, în permanenta, atunci când activez profilurile. Am hotărât sa le țin dezactivate!
 10. Salutare Sorin! Toate cele bune și mulțumiri din suflet pentru promptitudine!
 11. J'ai le même problème! Une solution pour nous Yann? Merci beaucoup!
 12. Menționez ca nu am umblat la rezoluția ecranului sau sa fi avut vreun update al driverului video! In mod normal, poziția Widget-ului trebuia sa se salveze singura! Ultimul BUILD are așadar o problema...
 13. Folosesc BitDefender TS 2017 versiunea 21.0.24.53 pe Windows 10 x64 pro licențiat De acum 2 zile de când și-a făcut update la acest nou BUILD, poziția asistentului de securitate BitDefender nu se mai păstrează în locul în care eu o fixez pe desktop ( adică dreapta sus ). La fiecare repornire a PC, sau ascundere/afișare a acestui asistent de securitate, el revine, ca poziție, deasupra system tray
 14. da o reparare de produs! https://www.bitdefender.com/support/how-to-repair-bitdefender-2017-1737.html