alex53

Members
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About alex53

 • Rank
  Newbie

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Acum le-am facut dar chestia e ca nu blocheaza tot timpul sau nu blocheaza tot accesul. De exemplu dupa un restart nu mai blocheaza si netul merge bine. Dupa un timp iar incepe sa mearga prost din senin(nu neaparat in aceeasi zi).
 2. Buna ziua. Am o problema cu bitdefender internet security 2013. Imi blocheaza accesul la internet. Am mai patit asta cu bitdefender acum ceva timp(tot cu generatia 2013). Atunci a trebuit sa il dezinstalez pentru ca nu reuseam deloc sa folosesc internetul. Acum dupa ce am dezactiva firewall-ul merge bine netul. Am patit la fel acum cateva zile dar atunci nu era blocat complet, unele pagini se deschideau, altele deloc iar la unele trebuia sa dau refresh de multe ori ca sa mearga. Unele pagini nu se deschid nici cu firewall-ul dezactivat. Mentionez ca am internet prin router. Va rog sa ma ajutati pentru ca nu vreau sa renunt iar la bitdefender.
 3. Buna ziua. Am o problema cu bitdefender internet security 2013. Imi blocheaza accesul la internet. Am mai patit asta cu bitdefender acum ceva timp(tot cu generatia 2013). Atunci a trebuit sa il dezinstalez pentru ca nu reuseam deloc sa folosesc internetul. Acum dupa ce am dezactiva firewall-ul merge bine netul. Am patit la fel acum cateva zile dar atunci nu era blocat complet, unele pagini se deschideau, altele deloc iar la unele trebuia sa dau refresh de multe ori ca sa mearga. Va rog sa ma ajutati pentru ca nu vreau sa renunt iar la bitdefender.
 4. Nu mai are rost sa pun logul.Mi-am dat seama ce s-a intamplat+ ca de atunci nu am mai avut nici o problema. Bitdefender este un antivirus super.Tineti-o tot asa !
 5. Nu active virus control e setat pe normal.Unde pun logul ?
 6. Am facut logul.Vreau sa spun ca de atunci nu am mai avut nici o alerta pentru rundll32.exe. Craciun fericit!
 7. Imi cer scuze,nu era run32.dll.Era rundll32.exe
 8. Buna.Am nevoie de ajutor.Folosesc bitdefender total security 2013(varianta de 90 zile gratis) si dintr-o data antivirusul ma anunta ca a gasit un virus.Am dat sa vad ce e si brusc toate programele din tray incep sa spuna ca nu mai functioneaza.Am dat restart si dupa aceea pareau sa mearga.M-am uitat in antiivrus si la Active virus control apar 8 avertizari cum ca run32.dll are un comportament ciudat care poate dauna calculatorului.Mentionez ca windows-ul este instalat de 1 saptamana.Ce se intampla ? Este un virus sau o alarma falsa? Ce trebuei sa fac?