Protecţie pentru companii

Forums

 1. Bitdefender Client Security v3.x

  Bitdefender Client Security este o solutie business de securitate si management care ofera protectie proactiva superioara impotriva virusilor, spyware, rootkits, spam, phishing şi alte amenintari.

  81
  posts
 2. Bitdefender Security for Windows Servers v3.x

  Bitdefender Security for Windows Servers este solutia de securitate ce ofera protectie pentru servere, in special pentru file servere, exchange, mail servers si sharepoint.

  10
  posts
 3. Bitdefender Security for Unices v3.x

  Bitdefender Antivirus Scanner for Unices este un scanner on-demand pentru sistemele Linux si FreeBSD.Interfata grafica usor de folosit completeaza o puternica interfata in linie de comanda care suporta toolurile de scripting ale sistemelor de operare.

  49
  posts
 4. Cloud Security for Endpoints de la Bitdefender

  Cloud Security for Endpoints de la Bitdefender este o soluţie perfectă pentru organizaţiile mici şi mijlocii sau dispersate geografic pentru a proteja activele lor IT. Pentru mai multe informaţii va rugam sa vizitati: http://www.bitdefender.ro/cloud

  3
  posts
 5. Security for Virtualized Environments de la Bitdefender

  Security for Virtualized Environments (SVE) este prima solutie de securitate comprehensiva pentru centre de date virtualizate. Soluţia protejează mediile virtualizate pe sistem Windows, Linux, Solaris, atat servere cat si statii de lucru. Integrat cu VMware vShield,arhitectura unică a soluţiei permite să fie valorificată atunci când se utilizează orice sistem de virtualizare.

  2
  posts
 6. Produse BitDefender Vechi

  Produse Bitdefender Business v2.x

  4
  posts