Buna ziua
Nu sunt specilist in calculatoare.
Anul trecut am cumparat un antivirus pentru calculatoarele de acasa.
Am ales Bitdefender Total Security. Asa am fost sfatuit de cei mai cunoscatori ca mine.
Am mai scris pe forum doar ca se pare ca toate posturile mele au fost sterse. Se pare ca ceva nu convine cuiva.
Pe scurt antivirusul a functionat, daca se poate spune asa, o perioada. In aceasta perioada nu am avut mari probleme, desi de cand l-am instalat mi-a ingreunat mersul calculatorului. Numai ca atunci cand mai aveam 74 de zile de licenta m-am trezit ca nu se mai actualizeaza pe nici un calculator (era varianta pentru 3 calculatoare).
Am scris la asistenta de unde am primit tot felul de rezolvarii ale problemei dar nici una nu a functionat. Ultima propunere era sa trimit nu stiu ce fisier din calculator la ei pentru rezolvare.
Pe aceasta cale reamintesc ca ale mele calculatoare nu sunt biblioteca publica. Daca au probleme cu produsul trebuie sa si le rezolve singuri. EU AM PLATIT PENTRU PROGRAM

si in consecinta acesta trebuie sa functioneze. Daca problema s-ar fi manifestat pe un singur calculator se putea zice ca este de la acesta, dar pe trei calculatoare, toate cu licenta Win (xp & vista)???
Si mai ar fi ceva, eu nici nu stiu sa extrag fisierele respective, mai mult nici nu mi s-a dat o adresa la care sa le trimit.
Consider ca nu am jignit pe nimeni, chiar daca am recomandat sa nu se cumpere acest produs.
Pentru un utilizator obisnuit ( a se citi nu foarte priceput

) este destul de dificil sa faca tot felul de setari ale programelor si interventii pentru a functiona nu stiu ce programe.
Daca Bitdefender vinde antivirusi pentru programatori experimentati, sa ne spuna si noua (astia fraierii

) sa nu mai cumparam.
Si daca cu Bit m-am lamurit acum folosesc alt antivirus pe care l-am cumparat. Macar asta este rusesc si la ce engleza stiu eu nu o sa ma inteleg cu cei de la asistenta daca am probleme. (Kaspersky) - (daca deranjeaza numele stergeti, ca oricum asta am observat ca va pricepeti foarte bine)
A si alta surpriza care am avut-o la instalare noul antivirus, mi-a gasit 2 troieni si 5 programe periculoase (sau cam asa ceva).
Nu inteleg cum au putut trece de Bit ca dadeam scanare profunda a sistemului in fiecare saptamana.
Pentru cei care nu cred cele relatate, le pot trimite mesajele schimbate cu asistenta si eventual o poza cu noua licenta.
Va multumesc!
Pentru rabdarea de a citi.