Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Instalare Bitdefender 2013
Bitdefender Forum > Romānă > Protecţie utilizatori individuali > Produse Bitdefender 2013
Anana
Buna ziua si "Un an bun" tuturor!

Iata care e noua mea problema : am cumparat un nou calculator sub Windows 8, avand preinstalat antivirusul Trend Micro Internet Security (versiunea 30 de zile de incercare). Avand deja Bitdefender Total security 2013 (licenta pt 3 calculatoare / 2 ani), l-am instalat inca de la inceput, el ocupandu-se de toata "bucataria"dezinstalarii celuilalt antivirus. Numai ca dupa ce a facut toate actualizarile mi-a dezactivat placa (wifi) de retea spunand ca nu a gasit driver pentru ea. Dupa mai multe incercari fara succes de a rezolva problema, am restaurat sistemul la o ora anterioara instalarii antivirusului si totul a reintrat in normal. Am incercat sa activez antivirusul Trend... pentru a avea totusi o protectie pana ma lamuresc ce-i de facut. Imposibil de activat sau de dezinstalat, mesajul fiind : "Failed to load required icudt library". Am decis sa repun Bitdefender-ul, numai ca noua tentativa de reinstalare s-a soldat cu mesajul "Bitdefender SRL- Solutie incompatibila detectata. Continuati instalarea Bitdefender si dezinstalati solutia actuala", dupa care se opreste. Ma puteti ajuta, va rog ?

Multumesc
Christian
Buna Anana smile.gif

Acea solutie de securitate de obicei se dezinstaleaza cu utilitarul special creat pentru ea, o sa gasesti utilitarul in aceasta lista:

http://forum.bitdefender.com/index.php?showtopic=36510

Cel mai probabil driver-ul de firewall de la acea solutie de securitate a ramas pe adaptorul Wi-Fi si de aceea nu functiona corect.'

Dupa aceasta operatiune, restarteaza PC-ul si incearca sa reinstalezi Bitdefender.

Daca mai ai nevoie de ajutor, te rog nu ezita.

O seara placuta!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2016 Invision Power Services, Inc.