Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Antivirus 2013 Trial Version And New License Key
ron15
post Nov 23 2012, 08:56 AM
Post #1


Newbie


Group: Members
Posts: 3
Joined: 23-November 12
Member No.: 121,693



Hello forum!

I'm trialing the latest Antivirus v.2013 and I like it a lot, I have a question though: If I buy a new license key now, will the program add my current 28 remaining days of the tryout to my new subscription... or should I wait until it finishes first?

Thanks
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ron15
post Nov 24 2012, 05:15 AM
Post #2


Newbie


Group: Members
Posts: 3
Joined: 23-November 12
Member No.: 121,693



good support (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Nevermind, ended up uninstalling it
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Christian
post Nov 25 2012, 02:16 AM
Post #3


Bitdefender Support
******

Group: Root Admin
Posts: 14,004
Joined: 27-January 08
From: BitDefender HQ
Member No.: 9,374



Hello (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

You can register the product when the trial period is over, after those 30 days.

Purchased keys and trial keys can not be merged automatically.

Should you need any further assistance, please do not hesitate to contact us.

Have a great day!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ron15
post Nov 27 2012, 07:48 PM
Post #4


Newbie


Group: Members
Posts: 3
Joined: 23-November 12
Member No.: 121,693



Thanks Christian, I'll give it another try...... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Christian
post Dec 28 2012, 11:26 AM
Post #5


Bitdefender Support
******

Group: Root Admin
Posts: 14,004
Joined: 27-January 08
From: BitDefender HQ
Member No.: 9,374



Hello (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A product update was released and it will be installed on your machine in maximum 24 hours. Your build should be 16.25.0.1710 (please right click on Bitdefender icon from system tray-near the clock-and choose "About". You should see in the left side the build number).

In order for the product update to be installed, you need to reboot your machine(you should see in the Events -> "Reboot required" under the Update module).

Let me know if everything is OK now.

Should you need any further assistance, please do not hesitate to contact us.

Have a great day!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th September 2014 - 02:00 PM