Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> On-access Scanning Disabled And Failing To Start
Dav!
post Jul 8 2012, 06:59 AM
Post #1


Newbie


Group: Members
Posts: 1
Joined: 7-July 12
Member No.: 106,898



On-access scanning is disabled. When trying to repair the issue by selecting the warning and hitting start to fix, It trys to enable but shows a fail result everytime. I had this issue before and did a repair install from the BD folder options. It worked for a short while but it seems to return on reboots and remains disabled and failing to start.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
locobans
post Jul 13 2012, 12:37 AM
Post #2


Newbie


Group: Members
Posts: 1
Joined: 11-July 12
Member No.: 107,056



I'm having the same problem as the user above... I performed a complete CLEAN install and still having the issue.

BD Internet Security 2013
Go to the top of the page
 
+Quote Post
stebo12
post Jul 15 2012, 04:43 PM
Post #3


Newbie


Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 36
Joined: 1-July 12
Member No.: 106,694



I had this problem also. I got On-Access Scanning up and running, but now it is stuck in 'Custom Mode'. When I take it out of custom mode, I can't use the slider to change preset modes (this is a clean PC).

I hope this gets fixed. Since I have been a new customer for a short time, everything seems to either not get resolved or get resolved very slowly. I hope this is not a reflection of Bitdefender's security.

This post has been edited by stebo12: Jul 15 2012, 04:44 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
stebo12
post Jul 15 2012, 05:03 PM
Post #4


Newbie


Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 36
Joined: 1-July 12
Member No.: 106,694



I figured I would pass this along. I fixed the problem I had with On-Access Scanner. Here is what I did:

-Uninstalled BIS 2013
-Reboot
-Ran Unistall Tool


http://forum.bitdefender.com/index.php?showtopic=33962

-Reboot
-Re-installed BIS 2013


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Christian
post Aug 13 2012, 08:30 PM
Post #5


Bitdefender Support
******

Group: Root Admin
Posts: 13,998
Joined: 27-January 08
From: BitDefender HQ
Member No.: 9,374



Hello (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A product update was released. Your build should be 16.18.0.1406(please right click on Bitdefender icon from system tray-near the clock-and choose "About". You should see in the left side the build number).

In order for the product update to be installed, you need to reboot your machine(you should see in the Events -> "Reboot required" under the Update module).

Changelog:

http://forum.bitdefender.com/index.php?sho...st&p=151654

http://forum.bitdefender.com/index.php?showtopic=35499

Let me know if the situation is solved.

Have a nice day.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 31st July 2014 - 03:26 AM