Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Safego
Charyb
post Jun 27 2012, 06:44 PM
Post #1


Regular Poster
**

Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 260
Joined: 28-May 11
Member No.: 63,102



I am trying to activate Safego but cannot. When I select manage then Activate for Facebook it opens My Bitdefender and brings up a window to activate it. When I select activate, it just brings me back to this same window. see attached.
Attached File(s)
Attached File  Capture.PNG ( 15.83K ) Number of downloads: 18
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Charyb
post Jun 28 2012, 02:24 AM
Post #2


Regular Poster
**

Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 260
Joined: 28-May 11
Member No.: 63,102



Doesn't work for Twitter either.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Charyb
post Jun 28 2012, 10:04 PM
Post #3


Regular Poster
**

Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 260
Joined: 28-May 11
Member No.: 63,102



Safego for facebook is working now.

MyBitdefender is having a hard time displaying remote content for twitter. Has a blank page and the mouse cursor continues to stay busy without safego.bitdefender.com/twitter/ loading. Going directly to -http://safego.bitdefender.com/twitter/ works perfectly.

This post has been edited by Charyb: Jun 28 2012, 10:06 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Christian
post Jul 3 2012, 10:35 AM
Post #4


Bitdefender Support
******

Group: Root Admin
Posts: 13,998
Joined: 27-January 08
From: BitDefender HQ
Member No.: 9,374



Hello (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Thank you for your feedback.

Could you please tell me what browser do you use right now?

Thank you!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Charyb
post Jul 3 2012, 01:48 PM
Post #5


Regular Poster
**

Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 260
Joined: 28-May 11
Member No.: 63,102



I am using the latest version of Chrome.

Thanks.

This post has been edited by Charyb: Jul 3 2012, 01:49 PM
Attached File(s)
Attached File  Chrome.PNG ( 42.38K ) Number of downloads: 8
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Christian
post Jul 4 2012, 01:18 PM
Post #6


Bitdefender Support
******

Group: Root Admin
Posts: 13,998
Joined: 27-January 08
From: BitDefender HQ
Member No.: 9,374



Hello (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

If you log in in your account using Internet Explorer everything is OK?

Also, could you temporary turn off all the extensions from Chrome and check it out?

Thank you!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Charyb
post Jul 11 2012, 11:22 PM
Post #7


Regular Poster
**

Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 260
Joined: 28-May 11
Member No.: 63,102



Facebook Safego is slow on Chrome, IE9, and Firefox.

I no longer care to use Safego.

I removed Safego from Twitter and Facebook but it still shows that these are active in the GUI.

How do I get rid of this? Does it have something to do with My Bitdefender? My Bitdefender reminds me of a garbage pail that you can't empty.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Christian
post Jul 30 2012, 10:51 AM
Post #8


Bitdefender Support
******

Group: Root Admin
Posts: 13,998
Joined: 27-January 08
From: BitDefender HQ
Member No.: 9,374



Hello (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Some upgrades were made to our Safego servers and everything should be just fine now.

Please check it out and let me know.

Take care.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Charyb
post Jul 31 2012, 07:57 PM
Post #9


Regular Poster
**

Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 260
Joined: 28-May 11
Member No.: 63,102



Great news, Safego for twitter and facebook now load.

A couple of things I need to point out. Safego for facebook is flagging most shortened urls and youtube links as suspicious. Will you please double check this?

Safego for twitter is not showing any friends. Aren't friends supposed to show up here? When I click scan now the stats don't show anything being scanned.

I will let you know if I have any further problems. These were just a couple quick observations.

This post has been edited by Charyb: Jul 31 2012, 07:59 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Christian
post Aug 27 2012, 02:49 AM
Post #10


Bitdefender Support
******

Group: Root Admin
Posts: 13,998
Joined: 27-January 08
From: BitDefender HQ
Member No.: 9,374



Hello (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

We released these days a major update for Safego. Could you please tell me if you still encounter any issues?

Thank you!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Charyb
post Aug 31 2012, 02:06 AM
Post #11


Regular Poster
**

Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 260
Joined: 28-May 11
Member No.: 63,102



Christian,
It is working great! Safego for Twitter and Facebook finally load consistently. I'm not seeing the shortened urls and youtube links marked as suspicious.

Also, MyBitdefender is great now. I went back to my original account and was able to delete all of the devices. The 6 duplicate devices were already reduced to one by BD at one time or another. I deleted everything. One thing I have a question about is, after deleting all devices, how do you associate the Bitdefender program with MyBitdefender again? I ended up reinstalling Bitdefender to establish the association but was hoping you could tell me a much quicker/easier method. Also, you might want to give people a warning that the program and mybitdefender will lose their association if the current device is deleted which may lead to a reinstall of BD.

I'm glad you folks did this because I really wanted to keep my original email that is associated with all of my BD licenses that I have purchased throughout the years. User for 5+ years. Didn't really get into forum until last year to post my first problem with BD.

This post has been edited by Charyb: Aug 31 2012, 02:09 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Georgia
post Feb 26 2013, 03:47 PM
Post #12


Guru Poster
******

Group: Technical Support
Posts: 3,923
Joined: 20-May 10
Member No.: 34,114



Hi Charyb, I'm glad that everything is back to normal.

A quick way to associate again your deleted device with MyBitdefender is this one:

- click the MyBitdefender button (lin the upper right corner of the Bitdefender program installed on your PC)
- from the drop-down menu select the option "Account settings"
- click on "Login with another account" > enter your e-mail address and the password for MyBitdefender > "Login to MyBitdefender"
- restart the PC and a few hours later the device should be visible again in MyBitdefender

Please feel free to post back if you need more info. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Thank you!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 1st September 2014 - 03:50 PM