Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Closed TopicStart new topic
> Bitdefender Power Tune-up – Aplicatia Ideala De Optimizare A Smartphone-urilor Ce Ruleaza Android
Christian
post Apr 20 2012, 07:54 PM
Post #1


Bitdefender Support
******

Group: Root Admin
Posts: 14,021
Joined: 27-January 08
From: BitDefender HQ
Member No.: 9,374Bitdefender lansează Power Tune-Up, o aplicație gratuită care maximizează performanța smartphone-urilor ce rulează Android. Soluția optimizează consumul bateriei și controlează traficul de date.

Bitdefender, liderul pieței românești de soluţii antivirus, lansează Power Tune-Up, o aplicație gratuită care maximizează performanța smartphone-urilor ce rulează Android. Soluția optimizează consumul bateriei și controlează traficul de date.
Power Tune-Up ajută utilizatorii de terminale ce rulează Android să nu depășească limita de trafic atunci când navighează pe internet, prin semnalizări și notificări specifice. De asemenea, aplicația eliberează spațiul ocupat inutil pe terminal, pentru a-i crește performanța.
’’Bitdefender întărește gama de servicii oferite utilizatorilor de terminale mobile cu un instrument incredibil de util pentru telefoanele și tabletele ce rulează Android. Power Tune-Up ușurează procesarea și reduce consumul bateriei, oferind utilizatorului soluția perfectă pentru maximizarea performanței terminalului mobil”, declară Alexandru Cătălin Coșoi, Chief Security Researcher, Bitdefender.
Cu Power Tune-up utilizatorul știe în fiecare moment care este procentul de utilizare a bateriei, care este volumul de date consumat și cât mai are până la atingerea limitei. Aplicația gestionează independent setările telefonului pentru a mări durata de viață a bateriei și operează un management eficient al spațiului de pe memoria internă sau externă a terminalului.
Power Tune-Up a fost rafinată în urma testărilor în variantă beta care au început în februarie în Brazilia, Statele Unite ale Americii, India, Rusia sau Marea Britanie. Aplicația este disponibilă în limba engleză și va fi tradusă în curând și în românește.

Pentru o descriere detaliată a avantajelor și opțiunilor Power Tune-Up vizitați:
https://play.google.com/store/apps/details?...defender.tuneup
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 9th February 2016 - 07:49 PM