Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Closed TopicStart new topic
> Unable To Login To Safebox On New Computer, Login never completes on Bitdefender local window or My Bitdefender
JFurlong
post Apr 14 2012, 01:45 AM
Post #1


Newbie


Group: Members
Posts: 2
Joined: 14-April 12
Member No.: 103,387



My PC had a hard failure so I purchased a new machine, running Windows 7. Total Security 2012 loaded fine on the new machine, but when I went to log into Safebox from the PC Bitdefender window, it never stopped logging in (multiple days showing a spinning logging in symbol). Went to My Bitdefender and clicked on Safebox - got a loading symbol that also never completed. Called support four days in a row and they continue to tell me that they have escalated with the highest priority, but no one contacts me from level 2.

I need the files that are in Safebox. How do I get real help for this?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Christian
post Apr 14 2012, 08:19 AM
Post #2


Bitdefender Support
******

Group: Root Admin
Posts: 13,987
Joined: 27-January 08
From: BitDefender HQ
Member No.: 9,374



Hi John (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Welcome to the forums.

I sent you a reply on ticket 201204111002825. Please check your inbox.

Thank you.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
JFurlong
post Apr 17 2012, 03:13 AM
Post #3


Newbie


Group: Members
Posts: 2
Joined: 14-April 12
Member No.: 103,387



QUOTE (Christian @ Apr 14 2012, 10:19 AM) *
Hi John (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Welcome to the forums.

I sent you a reply on ticket 201204111002825. Please check your inbox.

Thank you.

Christian,
Got no where with your reply. I am more than frustrated. I need my files. I sent you an email via reply. I need to get this resolved. It has been more than a week now.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Christian
post Apr 17 2012, 05:16 PM
Post #4


Bitdefender Support
******

Group: Root Admin
Posts: 13,987
Joined: 27-January 08
From: BitDefender HQ
Member No.: 9,374



Hello John (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

I will send you a reply in 10 minutes, thank you.

Take care.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
keiooz
post Apr 19 2012, 05:58 AM
Post #5


Newbie


Group: Members
Posts: 12
Joined: 18-April 12
Member No.: 103,649



Just a quick question, is it possible to simply disable Safebox giving it a way to fix this problem?

Thanks.(IMG:http://imagicon.info/cat/13-31/smile2.png)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Christian
post Apr 20 2012, 08:57 AM
Post #6


Bitdefender Support
******

Group: Root Admin
Posts: 13,987
Joined: 27-January 08
From: BitDefender HQ
Member No.: 9,374



Hello keiooz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sir, with all the respect, stop spamming the forums with these kind of topics.

Your last post from this topic has nothing in common with the discussion.

Thank you.

@ John

All the tests should be finished today, thank you for your patience.

Take care.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
freeman1762
post Nov 18 2012, 01:08 PM
Post #7


Newbie


Group: Members
Posts: 8
Joined: 12-October 12
Member No.: 113,592



I am having problems when I go to my banking site with Safebox not recognizing the URL I type in it. I reads that the DNS is not avaiable or something like that. Any idea's?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Christian
post Nov 19 2012, 01:55 AM
Post #8


Bitdefender Support
******

Group: Root Admin
Posts: 13,987
Joined: 27-January 08
From: BitDefender HQ
Member No.: 9,374



Hello (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

You are referring to Safepay, the secured browser, not Safebox.

Please open a new topic on this area:

http://forum.bitdefender.com/index.php?showforum=317

Thank you!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th April 2014 - 06:40 PM