Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Eroare, incarcare greoaie windows
giginyke2007
post Mar 31 2012, 12:45 PM
Post #1


Regular Poster
**

Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 244
Joined: 29-March 07
Member No.: 112



Dupa un restart de windows 7 lb. engleza / Sp1, x64, proaspat reinstalat + update-uri, mi-a aparut eroarea din imagine, fara ca bitdefender i.s. 2012 (engleza build 15.0.38.1604) sa se incarce in taskbar. La al doi-lea restart eroarea a disparut. Cred ca sunt probleme cu b.i.s.2012, deoarece dupa ce l-am instalat, de cate ori repornesc windows-ul imi apare imaginea cu logoul windows si aproximativ 5 - 10 secunde sta blocat intr-un ecran negru + cursorul. Prima data am avut senzatia ca windows-ul a crapat si nu vrea sa mai porneasca. De doua ori am reinstalat Windows 7 x64 zilele astea si la fel am patit (blocarea pe ecran negru, cateva secunde) dupa ce am instalat bitdefender 2012. Care sa fie problema? Am folosit kit-ul de instalare online pentru B.i.s. 2012. Pc-ul meu: AMD Phenom 2 x4 / 3,4 GHz; 8 GB Ram ddr3 1333 MHz; hdd 1 Tb / 7200 rpm.
Attached File(s)
Attached File  eroare.JPG ( 35.42K ) Number of downloads: 27
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Christian
post Mar 31 2012, 12:58 PM
Post #2


Bitdefender Support
******

Group: Root Admin
Posts: 14,009
Joined: 27-January 08
From: BitDefender HQ
Member No.: 9,374



Salut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

In primul rand vreau sa te intreb: ai un tichet creat in sistem? Ne-ai mai contacta pe email sau telefon?

Pentru a rezolva situatia te rog sa imi trimiti:

. Un jurnal generat de Support Tool;

[Cum se genereaza un jurnal cu SUPPORT TOOL]
. Salveaza pe desktop urmatorul fisier:

http://www.bitdefender.com/files/Knowledge...Supporttool.exe

. Daca folosesti Vista/7, click dreapta pe fisierul Bitdefender_Supporttool.exe si selecteaza "Run as Administrator";
. Completeaza toate datele si apasa "Next".
NOTA! Pentru a reproduce situatia si a colecta toate jurnalele din PC, restarteaza PC-ul si apoi ruleaza din nou Bitdefender_Supporttool.exe cu click dreapta pe fisier si selectati "Run as Administrator";
. Un fisier va fi creat pe desktop (cu numele BDSP_*);

Trimite-mi acel fisier prin PM

Daca fisierul este prea mare, urca-l pe

http://www.sendspace.com

sau

http://www.mediafire.com

si trimite-mi un PM cu link-ul de descarcare.

Noi vom analiza datele si iti vom trimite o solutie in cel mai scurt timp posibil.

Multumim. Weekend placut!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
giginyke2007
post Mar 31 2012, 08:27 PM
Post #3


Regular Poster
**

Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 244
Joined: 29-March 07
Member No.: 112



am trimis
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Christian
post Apr 1 2012, 01:02 PM
Post #4


Bitdefender Support
******

Group: Root Admin
Posts: 14,009
Joined: 27-January 08
From: BitDefender HQ
Member No.: 9,374



Salut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Log-urile sunt in analiza, revin aici cu un raspuns.

Multumim.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
giginyke2007
post Apr 13 2012, 12:49 PM
Post #5


Regular Poster
**

Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 244
Joined: 29-March 07
Member No.: 112



rezultatele?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Christian
post Apr 13 2012, 01:16 PM
Post #6


Bitdefender Support
******

Group: Root Admin
Posts: 14,009
Joined: 27-January 08
From: BitDefender HQ
Member No.: 9,374



Salut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Merg in Setari la Antivirus si pune Active Virus Control pe Permissive.

Apoi, daca Intrusion Detection System este pornit, opreste-l.

Dupa asta, da un restart si spune-mi daca se observa o imbunatatire.

O zi placuta!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
giginyke2007
post Apr 14 2012, 05:09 AM
Post #7


Regular Poster
**

Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 244
Joined: 29-March 07
Member No.: 112



Am schimbat acele setari si merge mai bine. Azi am avut surpriza ca dupa reinstalarea HitmanPro sa gasesc si Bitdefender inclus intre vendorii inclusi in acest program.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Christian
post Apr 14 2012, 06:57 AM
Post #8


Bitdefender Support
******

Group: Root Admin
Posts: 14,009
Joined: 27-January 08
From: BitDefender HQ
Member No.: 9,374



Salut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Bitdefender a fost intotdeauna prezent in acel software prin motorul folosit de G Data

http://www.bitdefender.com/site/view/strat...ationships.html

Multumim pentru feedback.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 31st October 2014 - 09:23 AM