Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Probleme Acces Internet
marcel clitan
post Mar 11 2012, 06:29 PM
Post #1


Newbie


Group: Members
Posts: 7
Joined: 11-March 12
Member No.: 98,993



sal,
Am instalat pe computer win7ultimate64bit si BIS2012. De cateva zile am probleme la deschiderea PC/ului în sensul ca nu am acces la internet. Daca dezactivez firewall-ul din BIS, internetul functioneaza. La setari nu am umblat, sunt cele default. Cateodata pot sa accesez internetul si cu firewallul activat, dupa mai multe restarturi de windows.
Daca aveti ceva sugestii sunt binevenite. Multumesc

This post has been edited by marcel clitan: Mar 11 2012, 06:30 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Christian
post Mar 11 2012, 06:33 PM
Post #2


Bitdefender Support
******

Group: Root Admin
Posts: 13,998
Joined: 27-January 08
From: BitDefender HQ
Member No.: 9,374



Buna seara si bine ati venit pe forum

In primul rand vreau sa va intreb: aveti un tichet creat in sistem?

Pentru a rezolva situatia dumneavoastra, va rugam sa ne trimiteti:

. Un jurnal generat de Support Tool;

[Cum generati jurnalul cu SUPPORT TOOL]
. Salvati pe desktop urmatorul fisier:

http://www.bitdefender.com/files/Knowledge...Supporttool.exe

. Daca folositi Vista/7, click dreapta pe fisierul Bitdefender_Supporttool.exe si selectati "Run as Administrator";
. Completati toate datele si apasati "Next".
NOTA! Pentru a reproduce situatia si a colecta toate jurnalele din PC, restartati PC-ul si apoi rulati din nou Bitdefender_Supporttool.exe cu dreapta pe fisier si selectati "Run as Administrator";
. Un fisier va fi creat pe desktop (cu numele BDSP_*);

Trimiteti acel fisier prin PM

Daca fisierul este prea mare, urcati-l pe

http://www.sendspace.com

sau

http://www.mediafire.com

si trimiteti un PM cu link-ul de descarcare.

Noi vom analiza datele si va vom trimite o solutie in cel mai scurt timp posibil.

Va multumim.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
marcel clitan
post Mar 13 2012, 06:38 PM
Post #3


Newbie


Group: Members
Posts: 7
Joined: 11-March 12
Member No.: 98,993



aveti un tichet creat in sistem?

Ce inseamna acest tichet?
fisierul cerut de dumneavoastra il rezolv acum si il trimit
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Christian
post Mar 13 2012, 10:54 PM
Post #4


Bitdefender Support
******

Group: Root Admin
Posts: 13,998
Joined: 27-January 08
From: BitDefender HQ
Member No.: 9,374



Buna seara.

Va intrebam daca ne-ati contactat si pe email. In acel caz, primeati un numar de tichet alocat cazului dumeavoasta.

Log-urile sunt in analiza. Revin la dumneavoastra cu un raspuns.

O seara buna.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Christian
post Mar 13 2012, 11:07 PM
Post #5


Bitdefender Support
******

Group: Root Admin
Posts: 13,998
Joined: 27-January 08
From: BitDefender HQ
Member No.: 9,374



Buna seara domnule Marcel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pentru cazul dumneavoastra, trebuie sa rulam un patch special.

Unele din componentele firewall din Bitdefender Internet Security 2012 trebuie reinstalate.

Descarcati urmatorul fisier si salvati-l pe Desktop.

http://www.mediafire.com/?tmyqwm68j8id5nd

Nu il rulati inca.

Acum, restartati PC-ul in Safe Mode.

http://www.bitdefender.ro/support/Cum-se-r...e-Mode-510.html

Dezarhivati continutul, faceti click dreapta pe el si selectati Run as administrator.

Asteptati sa termine procesul si restartati PC-ul in mod normal.

Spuneti-mi daca totul este in regula acum.

Noapte buna.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
marcel clitan
post Mar 15 2012, 07:28 PM
Post #6


Newbie


Group: Members
Posts: 7
Joined: 11-March 12
Member No.: 98,993



QUOTE (Christian @ Mar 14 2012, 12:07 AM) *
Buna seara domnule Marcel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pentru cazul dumneavoastra, trebuie sa rulam un patch special.

Unele din componentele firewall din Bitdefender Internet Security 2012 trebuie reinstalate.

Descarcati urmatorul fisier si salvati-l pe Desktop.

http://www.mediafire.com/?tmyqwm68j8id5nd

Nu il rulati inca.

Acum, restartati PC-ul in Safe Mode.

http://www.bitdefender.ro/support/Cum-se-r...e-Mode-510.html

Dezarhivati continutul, faceti click dreapta pe el si selectati Run as administrator.

Asteptati sa termine procesul si restartati PC-ul in mod normal.

Spuneti-mi daca totul este in regula acum.

Noapte buna.

Se pare ca a mers totul bine. Deocamdata nu am mai avut probleme cu blocarea internetului. Multumesc, o seara buna.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Christian
post Mar 16 2012, 09:25 AM
Post #7


Bitdefender Support
******

Group: Root Admin
Posts: 13,998
Joined: 27-January 08
From: BitDefender HQ
Member No.: 9,374



Buna ziua.

Va multumim pentru raspuns.

Daca mai aveti nevoie de asistenta, va rugam nu ezitati sa postati.

Weekend placut!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
marcel clitan
post Mar 16 2012, 07:27 PM
Post #8


Newbie


Group: Members
Posts: 7
Joined: 11-March 12
Member No.: 98,993



QUOTE (Christian @ Mar 16 2012, 10:25 AM) *
Buna ziua.

Va multumim pentru raspuns.

Daca mai aveti nevoie de asistenta, va rugam nu ezitati sa postati.

Weekend placut!

Din pacate problema a reaparut. am dezactivat firewalul din nou ca sa pot accesa internetul
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Christian
post Mar 16 2012, 07:30 PM
Post #9


Bitdefender Support
******

Group: Root Admin
Posts: 13,998
Joined: 27-January 08
From: BitDefender HQ
Member No.: 9,374



Buna seara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pentru a rezolva situatia dumneavoastra, va rugam sa ne retrimiteti:

. Un jurnal generat de Support Tool;

[Cum generati jurnalul cu SUPPORT TOOL]
. Salvati pe desktop urmatorul fisier:

http://www.bitdefender.com/files/Knowledge...Supporttool.exe

. Daca folositi Vista/7, click dreapta pe fisierul Bitdefender_Supporttool.exe si selectati "Run as Administrator";
. Completati toate datele si apasati "Next".
NOTA! Pentru a reproduce situatia si a colecta toate jurnalele din PC, restartati PC-ul si apoi rulati din nou Bitdefender_Supporttool.exe cu dreapta pe fisier si selectati "Run as Administrator";
. Un fisier va fi creat pe desktop (cu numele BDSP_*);

Trimiteti acel fisier prin PM

Daca fisierul este prea mare, urcati-l pe

http://www.sendspace.com

sau

http://www.mediafire.com

si trimiteti un PM cu link-ul de descarcare.

Noi vom analiza datele si va vom trimite o solutie in cel mai scurt timp posibil.

Va multumim.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
marcel clitan
post Mar 17 2012, 01:28 PM
Post #10


Newbie


Group: Members
Posts: 7
Joined: 11-March 12
Member No.: 98,993



QUOTE (Christian @ Mar 16 2012, 08:30 PM) *
Buna seara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pentru a rezolva situatia dumneavoastra, va rugam sa ne retrimiteti:

. Un jurnal generat de Support Tool;

[Cum generati jurnalul cu SUPPORT TOOL]
. Salvati pe desktop urmatorul fisier:

http://www.bitdefender.com/files/Knowledge...Supporttool.exe

. Daca folositi Vista/7, click dreapta pe fisierul Bitdefender_Supporttool.exe si selectati "Run as Administrator";
. Completati toate datele si apasati "Next".
NOTA! Pentru a reproduce situatia si a colecta toate jurnalele din PC, restartati PC-ul si apoi rulati din nou Bitdefender_Supporttool.exe cu dreapta pe fisier si selectati "Run as Administrator";
. Un fisier va fi creat pe desktop (cu numele BDSP_*);

Trimiteti acel fisier prin PM

Daca fisierul este prea mare, urcati-l pe

http://www.sendspace.com

sau

http://www.mediafire.com

si trimiteti un PM cu link-ul de descarcare.

Noi vom analiza datele si va vom trimite o solutie in cel mai scurt timp posibil.

Va multumim.

Am trimis fisierul, o zi buna
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Christian
post Mar 17 2012, 05:19 PM
Post #11


Bitdefender Support
******

Group: Root Admin
Posts: 13,998
Joined: 27-January 08
From: BitDefender HQ
Member No.: 9,374



Buna ziua domnule Marcel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mai avem nevoie de niste informatii pentru a studia mai bine situatia. Va rog urmati pasii de mai jos:

1. Mergeti la pagina: http://technet.microsoft.com/en-us/sysinte...s/bb963902.aspx si downloadati programul Autoruns;
2. Rulati autoruns.exe;
3. Asteptati ca lista sa fie "umpluta" (si fiti sigur ca toate casutele din partea de sus a ferestrei sunt bifate);
4. Apasati pe "Salvare" (discul de sub meniul "File") si selectati o locatie;
5. Salvati fisierul si trimiteti-l prin PM

Daca fisierul este prea mare, urcati-l pe

http://www.sendspace.com

sau

http://www.mediafire.com

si trimiteti un PM cu link-ul de descarcare.

Noi vom analiza datele si va vom trimite o solutie in cel mai scurt timp posibil.

Va multumim.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
marcel clitan
post Mar 17 2012, 10:16 PM
Post #12


Newbie


Group: Members
Posts: 7
Joined: 11-March 12
Member No.: 98,993



QUOTE (Christian @ Mar 17 2012, 06:19 PM) *
Buna ziua domnule Marcel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mai avem nevoie de niste informatii pentru a studia mai bine situatia. Va rog urmati pasii de mai jos:

1. Mergeti la pagina: http://technet.microsoft.com/en-us/sysinte...s/bb963902.aspx si downloadati programul Autoruns;
2. Rulati autoruns.exe;
3. Asteptati ca lista sa fie "umpluta" (si fiti sigur ca toate casutele din partea de sus a ferestrei sunt bifate);
4. Apasati pe "Salvare" (discul de sub meniul "File") si selectati o locatie;
5. Salvati fisierul si trimiteti-l prin PM

Daca fisierul este prea mare, urcati-l pe

http://www.sendspace.com

sau

http://www.mediafire.com

si trimiteti un PM cu link-ul de descarcare.

Noi vom analiza datele si va vom trimite o solutie in cel mai scurt timp posibil.

Va multumim.

Am trimis fisierul.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Christian
post Mar 18 2012, 11:53 PM
Post #13


Bitdefender Support
******

Group: Root Admin
Posts: 13,998
Joined: 27-January 08
From: BitDefender HQ
Member No.: 9,374



Buna seara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Va rog sa instalati ultimele drivere pentru placa dumneavoastra de retea de pe site-ul producatorului si apoi rulati din nou patch-ul ce vi l-am trimis mai devreme.

http://forum.bitdefender.com/index.php?sho...st&p=138320

Restart si spuneti daca situatia s-a rezolvat.

O noapte placuta!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
marcel clitan
post Mar 19 2012, 09:08 PM
Post #14


Newbie


Group: Members
Posts: 7
Joined: 11-March 12
Member No.: 98,993



QUOTE (Christian @ Mar 19 2012, 12:53 AM) *
Buna seara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Va rog sa instalati ultimele drivere pentru placa dumneavoastra de retea de pe site-ul producatorului si apoi rulati din nou patch-ul ce vi l-am trimis mai devreme.

http://forum.bitdefender.com/index.php?sho...st&p=138320

Restart si spuneti daca situatia s-a rezolvat.

O noapte placuta!

Am facut tot ce ati sugerat si nu s-a schimbat nimic. Multumesc pentru ca ati incercat. Acum am dezinstalat BIS si am instalat un trial de 3 luni KIS. Ramane BIS pe celelalte PC/uri ale mele unde nu am nici o problema, totul functioneaza corect.O sa mai vad dupa 3 luni sau mai repede daca nu imi place KIS intrucat nu a-l-am mai avut instalat niciodata. O seara buna.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Christian
post Mar 20 2012, 06:13 PM
Post #15


Bitdefender Support
******

Group: Root Admin
Posts: 13,998
Joined: 27-January 08
From: BitDefender HQ
Member No.: 9,374



Buna seara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ce tip de conexiune aveti? Este wireless? Aveti modem/router? Aveti conexiune mobila?

Va multumim pentru feedback.

O seara placuta.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd August 2014 - 05:29 PM