Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> X86 Or X64
byteisg
post Feb 14 2012, 02:35 PM
Post #1


Newbie


Group: Members
Posts: 9
Joined: 14-February 12
Member No.: 93,361



Hi All,

Does the BDMS know which arch to install? If not how do I find out what arch is installed on the client end as the About box doesn't show the arch version only that its 3.5.1.7.

Thanks for any pointers.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Andionescu
post Feb 15 2012, 11:02 AM
Post #2


Regular Poster
**

Group: Technical Support
Posts: 279
Joined: 24-August 11
Member No.: 71,793



Hi Byteisg,

When you install the Bitdefender Agent, Bitdefender Business Client or Bitdefender Security for Windows Server with Deployment Tool or Network Builder the Management Server sends both packages( x86 and x64 ) by default on the target computers and install the one according the Windows Operating System.

If you have any questions please contact us.

Regards,

Andi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
byteisg
post Feb 16 2012, 11:48 AM
Post #3


Newbie


Group: Members
Posts: 9
Joined: 14-February 12
Member No.: 93,361



QUOTE (andionescu @ Feb 15 2012, 10:02 AM) *
Hi Byteisg,

When you install the Bitdefender Agent, Bitdefender Business Client or Bitdefender Security for Windows Server with Deployment Tool or Network Builder the Management Server sends both packages( x86 and x64 ) by default on the target computers and install the one according the Windows Operating System.

If you have any questions please contact us.

Regards,

Andi


Thanks Andi, but how can I confirm which version actually got installed? Usually in the about/help menu I'd expect to see x86/32bit or x64/64bit appended to the version number of the client.

Thanks
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Andionescu
post Feb 21 2012, 02:56 PM
Post #4


Regular Poster
**

Group: Technical Support
Posts: 279
Joined: 24-August 11
Member No.: 71,793



Hi byteisg,

You cannot view this information from the Dashboard. We will try to implement this in the new version of Bitdefender Management Server.
For now you can create a Network Task - Get System Info to find out the current version of the Windows OS.
Hope it helps.

If you have any questions please feel free to contact us.
Regards,

Andi
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st October 2014 - 04:47 AM