Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Closed TopicStart new topic
> Problema Deschidere Program Contabilitate
icecomputers
post Jan 5 2012, 07:12 AM
Post #1


Newbie


Group: Members
Posts: 7
Joined: 22-December 11
Member No.: 85,535




Infrastructura
->Server 1 (SBS 2008)
Pe el este instalat BD Management Console.

->Server 2(WS 2008)
Pe el este instalat Sql

Dupa instalarea BD pe statii, programul de contabilitate se deschide foarte greu. Dupa ce se deschide functioneaza in parametri normali.
Preciz ca pe calculatoare pe care nu este instalat BD programul se deschide normal.

Imi puteti spune, va rog, ce setari ar trebui sa fac pentru ca programul de contabilitate sa functioneze in parametri normal
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cristi
post Jan 6 2012, 03:21 PM
Post #2


Technical Support
*****

Group: Technical Support
Posts: 1,563
Joined: 25-January 10
From: BD HQ
Member No.: 30,868



Buna ziua,

Ce puteti incerca este sa adaugati la excluderi EXE-ul programului de contabilitate,inclusiv in excluderile din modulul de Scaner comportamental (Antivirus->Scut)
Daca aceasta excludere rezolva problema atunci puteti trimite o politica de pe server catre intreaga retea.

O seara buna.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
icecomputers
post Jan 9 2012, 12:05 PM
Post #3


Newbie


Group: Members
Posts: 7
Joined: 22-December 11
Member No.: 85,535



Behavioral Scanner Settings -> nu este activat

La Excluderi aveam adaugat intreg directorul programului de contabilitate.

Am adaugat azi executabilul. Revin cu un raspuns, daca s-a rezolvat.

Multumesc pentru raspuns!



This post has been edited by icecomputers: Jan 9 2012, 12:05 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
icecomputers
post Jan 9 2012, 03:13 PM
Post #4


Newbie


Group: Members
Posts: 7
Joined: 22-December 11
Member No.: 85,535



QUOTE (icecomputers @ Jan 9 2012, 01:05 PM) *
Behavioral Scanner Settings -> nu este activat

La Excluderi aveam adaugat intreg directorul programului de contabilitate.

Am adaugat azi executabilul. Revin cu un raspuns, daca s-a rezolvat.

Multumesc pentru raspuns!


Are in continure acelasi comportament.
http://5img.com/vimg707/3779/31653565.jpg In aceasta stare sta aproape 2 min.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cristi
post Jan 10 2012, 09:13 AM
Post #5


Technical Support
*****

Group: Technical Support
Posts: 1,563
Joined: 25-January 10
From: BD HQ
Member No.: 30,868



Am dori si noi sa testam acest comportament.Este posibil sa ne trimiteti un link de download al acestui program,un trial? Sau cum se numeste?
Deasemenea in procese selectati sa va arate Threads si Handlers si sa ne trimiteti o captura de ecran cu acel proces cat timp se incarca.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
icecomputers
post Jan 10 2012, 02:01 PM
Post #6


Newbie


Group: Members
Posts: 7
Joined: 22-December 11
Member No.: 85,535



Programul se numeste Neomanager.

PrintScreen cu Threads si Handlers:

http://5img.com/vimg205/374/42530027.jpg
Go to the top of the page
 
+Quote Post
icecomputers
post Jan 10 2012, 03:09 PM
Post #7


Newbie


Group: Members
Posts: 7
Joined: 22-December 11
Member No.: 85,535



QUOTE (icecomputers @ Jan 10 2012, 03:01 PM) *
Programul se numeste Neomanager.

PrintScreen cu Threads si Handlers:

http://5img.com/vimg205/374/42530027.jpg

Procesul se numeste GEstiune
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cristi
post Jan 13 2012, 03:53 PM
Post #8


Technical Support
*****

Group: Technical Support
Posts: 1,563
Joined: 25-January 10
From: BD HQ
Member No.: 30,868



Am creat un ticket pentru acest caz si vom continua discutia acolo.

Multumesc.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th December 2014 - 11:21 PM