Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Bitdefender Av Free Sub Proxy
slimbyte
post Dec 19 2011, 11:07 AM
Post #1


Newbie


Group: Members
Posts: 3
Joined: 1-April 10
Member No.: 33,093



Buna Bitdefender,

M-am decis sa testez Bitdefender Antivirus Free, insa am observat ca produsul nu se actualizeaza. Calculatorul de test unde am instalat produsul iese pe internet printr-un proxy server.
Mentionez ca minibrowserul integrat functioneaza - am reusit sa-mi creez un cont My Bitdefender.

Cum produsul este "configuration less" cum pot s-ai spun despre setarile de proxy?

Toate bune,
Sorin
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Christian
post Dec 19 2011, 01:34 PM
Post #2


Bitdefender Support
******

Group: Root Admin
Posts: 13,998
Joined: 27-January 08
From: BitDefender HQ
Member No.: 9,374



Salut Sorin

Pentru ca produsul este de tipul "seteaza si uita de el", Bitdefender Antivirus Free isi ia setarile de proxy din Internet Explorer.

De unde ti-ai dat seama ca nu isi face update? Primesti vreo eroare?

In mod normal produsul isi face update o data pe ora automat.

Multumim.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
slimbyte
post Dec 20 2011, 02:22 PM
Post #3


Newbie


Group: Members
Posts: 3
Joined: 1-April 10
Member No.: 33,093



Pai ....

Am instalat Bitdefender AV Free pe un WinXp intr-o masina virtuala (VBox), masina ce are ca host un Win 7 ce iese in internet prin proxy. Masina virtuala are si ea aplicata configuratia de proxy.
Deci, sunt in WinXp, cu proxy configurat. IE iese in internet, Bitdefender AV Free iese si el in internet, deoarece vad: My Bitdefender / Sunteti autentificat.

Acuma, startea Bitdefender AV Free este: Sistemul nu este protejat. iar la ULTIMA ACTUALIZARE apare: Actualizare ...; masina e online de cel putin 2 ore.
... nici un mesaj de eroare


Toate bune,
Sorin
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Christian
post Dec 20 2011, 02:34 PM
Post #4


Bitdefender Support
******

Group: Root Admin
Posts: 13,998
Joined: 27-January 08
From: BitDefender HQ
Member No.: 9,374



Salut Sorin

Masina virtuala are Service Pack 3 instalat? In masina virtuala exista un firewall activ? Pe masina reala exista o alta solutie de securitate sau un firewall activ?

Ma apuc sa testez unele lucruri si o sa revin.

Multumim.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd August 2014 - 07:49 PM