Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> New Profile User Cannot Login After Installing Bitdefender
Civic_Racer
post Sep 21 2011, 03:57 AM
Post #1


Newbie


Group: Members
Posts: 1
Joined: 21-September 11
Member No.: 74,647



new user cannot login/create profile after installing bitdefender
client computer is windows 7 enterprise 64bit domain connected with active directory
bitdefender version 3.5.2.153
situation: when a computer is not yet installed with bitdefender, user can login. even new user.
after installing bitdefender. old user that already have profile can still login but when a new user will login, they cannot go through and windows message: the user profile service failed the logon. user profile cannot be loaded
Please help.. thank you..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Andionescu
post Sep 21 2011, 02:19 PM
Post #2


Regular Poster
**

Group: Technical Support
Posts: 279
Joined: 24-August 11
Member No.: 71,793



Hi Civic_Racer,

The Bitdefender Support Team already contact you by email regarding the issue reported.

Regards,

Andrei

QUOTE (Civic_Racer @ Sep 21 2011, 05:57 AM) *
new user cannot login/create profile after installing bitdefender
client computer is windows 7 enterprise 64bit domain connected with active directory
bitdefender version 3.5.2.153
situation: when a computer is not yet installed with bitdefender, user can login. even new user.
after installing bitdefender. old user that already have profile can still login but when a new user will login, they cannot go through and windows message: the user profile service failed the logon. user profile cannot be loaded
Please help.. thank you..

Go to the top of the page
 
+Quote Post
itdave
post Feb 23 2012, 02:18 AM
Post #3


Newbie


Group: Members
Posts: 3
Joined: 28-February 11
Member No.: 49,516



I am experiencing the same problem,

new user cannot login/create profile after installing bitdefender
client computer is windows 7 enterprise 64bit domain connected with active directory
bitdefender version 3.5.2.242
same situation: when a computer is not yet installed with bitdefender, user can login. even new user.
after installing bitdefender. old user that already have profile can still login but when a new user will login, they cannot go through and windows message: the user profile service failed the logon. user profile cannot be loaded




Please help.. thank you..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Andionescu
post Feb 23 2012, 01:22 PM
Post #4


Regular Poster
**

Group: Technical Support
Posts: 279
Joined: 24-August 11
Member No.: 71,793



i Itdave,
is there any error mesage that appears when users are trying to log on/off?
Also what version of Internet Explorer is present on your client computers?

Regards,

Andi


QUOTE (itdave @ Feb 23 2012, 03:18 AM) *
I am experiencing the same problem,

new user cannot login/create profile after installing bitdefender
client computer is windows 7 enterprise 64bit domain connected with active directory
bitdefender version 3.5.2.242
same situation: when a computer is not yet installed with bitdefender, user can login. even new user.
after installing bitdefender. old user that already have profile can still login but when a new user will login, they cannot go through and windows message: the user profile service failed the logon. user profile cannot be loaded




Please help.. thank you..

Go to the top of the page
 
+Quote Post
itdave
post Feb 23 2012, 05:52 PM
Post #5


Newbie


Group: Members
Posts: 3
Joined: 28-February 11
Member No.: 49,516



The error I get when I try to logon with a another user account is:

The User Profile Service failed the logon.
User Profile cannot be loaded.

IE9 is what we are using.

Thanks
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Andionescu
post Feb 27 2012, 05:25 AM
Post #6


Regular Poster
**

Group: Technical Support
Posts: 279
Joined: 24-August 11
Member No.: 71,793



Hi ITDave,

Thank you for your post and I'm sorry for the late reply.

Please read more about the cause of this issue and delete the file iesqmdata0.sqm described in the Microsoft article below:

http://social.technet.microsoft.com/Forums...738a892f/"]http://social.technet.microsoft.com/Forums...5-d108738a892f/

Please provide me an update status for the login issue reported.
Hope it helps.

Regards,
Andi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
guerra1804
post Mar 19 2012, 07:25 PM
Post #7


Newbie


Group: Members
Posts: 5
Joined: 22-February 12
Member No.: 95,231



QUOTE (andionescu @ Feb 26 2012, 11:25 PM) *
Hi ITDave,

Thank you for your post and I'm sorry for the late reply.

Please read more about the cause of this issue and delete the file iesqmdata0.sqm described in the Microsoft article below:

http://social.technet.microsoft.com/Forums...738a892f/"]http://social.technet.microsoft.com/Forums...5-d108738a892f/

Please provide me an update status for the login issue reported.
Hope it helps.

Regards,
Andi

I too felt the same and did not know it was (bitdefender). as
I was formatting the pc and reinstall windows.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Andionescu
post Mar 22 2012, 10:12 AM
Post #8


Regular Poster
**

Group: Technical Support
Posts: 279
Joined: 24-August 11
Member No.: 71,793



Hi guerra,
Thank you for your post.
Do you have users with issues with user profiles now?

Thanks

Andi

QUOTE (guerra1804 @ Mar 19 2012, 08:25 PM) *
I too felt the same and did not know it was (bitdefender). as
I was formatting the pc and reinstall windows.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
guerra1804
post Apr 10 2012, 06:52 PM
Post #9


Newbie


Group: Members
Posts: 5
Joined: 22-February 12
Member No.: 95,231



QUOTE (andionescu @ Mar 22 2012, 04:12 AM) *
Hi guerra,
Thank you for your post.
Do you have users with issues with user profiles now?

Thanks

Andi


Sorry for the delay of this response. After formatting the pc solves the problem of user profile (this applies to new users as well).

Best Regards!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 31st October 2014 - 03:57 PM