Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Seccenter Cpu Usage, slowdown
cgtx
post Aug 24 2011, 01:14 AM
Post #1


Newbie


Group: Members
Posts: 1
Joined: 23-August 11
Member No.: 71,663



Hi I have a new system that slows to a crawl shortly after using the internet for the first time. It happens with IE/Firefox/Chrome. The process consuming the most total CPU time according to task manager is seccenter.exe, vsserve.exe also has significant CPU time.

I see CPU usage by windows explorer and the WDM.exe process as well, but these are less than the seccenter process. Please let me know if there are any settings i should change to speed the system up.

Thanks
Attached File(s)
Attached File  cpu_screen.png ( 83.65K ) Number of downloads: 1
Attached File  sys_info.png ( 146.56K ) Number of downloads: 3
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nikki605
post Aug 24 2011, 01:23 AM
Post #2


Veteran Poster
****

Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 1,308
Joined: 2-August 10
From: Tampa, FL USA
Member No.: 35,640



Welcome to the forum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

1. Do you have any other security programs installed?
2. Did you uninstall any other security programs before installing BD and if so, by what procedure?
3. Which BD 2011 product do you have installed - Antivirus, Internet Security or Total Security?
4. According to the Win7 Computer Properties screen shot, you don't have SP1 installed - is there a reason?
5. Are you up to date with other MS critical updates?

Awaiting your reply,

This post has been edited by nikki605: Aug 24 2011, 01:25 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th July 2014 - 04:44 PM