Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Closed TopicStart new topic
> Search Advisor Never Worked!
Vignesh Raja
post Aug 14 2011, 06:21 PM
Post #1


Newbie


Group: Members
Posts: 38
Joined: 9-January 11
From: Andhra Pradesh, INDIA
Member No.: 41,586



Hello, I'm using BitDefender Internet Security 2012(15.0.27.319). From the release of BitDefender 2012, my Search Advisor never worked. I have tried on both Google and Bing. Search Advisor just goes on scanning the link ,but it never says whether the site is safe or not.I have also tried it after reinstalling BitDefender,but my problem is not solved. Even some of my friends using BitDefender complained same. I'm using Windows XP Pro SP3 32bit. I tested Search advisor on Mozilla Firefox 5.0, Internet Explorer 8, Opera 11.50,but Search advisor worked on none of them.. Please fix it before it becomes a major Con on review sites.. Thank You.

This post has been edited by Vignesh Raja: Aug 14 2011, 06:24 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DanyDan
post Aug 15 2011, 10:04 AM
Post #2


Guru Poster
******

Group: Moderators
Posts: 3,616
Joined: 9-December 08
From: EU
Member No.: 20,064



Hello,

What you mean by "Search Advisor just goes on scanning the link ,but it never says whether the site is safe or not" ? Is the small circle icon keep spinning ? What color is the Search Advisor icon ?

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Manoj.cool
post Aug 15 2011, 10:32 AM
Post #3


Newbie


Group: Members
Posts: 9
Joined: 28-July 11
Member No.: 68,570



QUOTE (DanyDan @ Aug 15 2011, 02:34 PM) *
Hello,

What you mean by "Search Advisor just goes on scanning the link ,but it never says whether the site is safe or not" ? Is the small circle icon keep spinning ? What color is the Search Advisor icon ?

Yes, As he said search advisor is not working in Firefox 5&6, chrome 12&13 but works fine on Internet explorer 9

Search advisor in firefox http://imageshack.us/photo/my-images/841/20110815145034.jpg/

Search advisor in ie9 http://imageshack.us/photo/my-images/143/20110815145107.jpg/

This post has been edited by Manoj.cool: Aug 15 2011, 10:33 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Makarboy
post Aug 15 2011, 10:56 AM
Post #4


Newbie


Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 30
Joined: 3-August 11
Member No.: 69,325



In my case, 80% of times, search advisor is with an interrogation when i search with google, using firefox or chrome. But in another computer i dont have bitdefender but i have trafficlight plugin for chrome and firefox and this plugin is 100% ok. So why a free plugin works better than the original and paid one?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vignesh Raja
post Aug 16 2011, 12:11 PM
Post #5


Newbie


Group: Members
Posts: 38
Joined: 9-January 11
From: Andhra Pradesh, INDIA
Member No.: 41,586



QUOTE (DanyDan @ Aug 15 2011, 02:34 PM) *
Hello,

What you mean by "Search Advisor just goes on scanning the link ,but it never says whether the site is safe or not" ? Is the small circle icon keep spinning ? What color is the Search Advisor icon ?

Yes,the small circle icon goes on spinning. But it doesn't display(Green or Red icon)whether link is safe or not.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vignesh Raja
post Aug 16 2011, 05:55 PM
Post #6


Newbie


Group: Members
Posts: 38
Joined: 9-January 11
From: Andhra Pradesh, INDIA
Member No.: 41,586



I have download and installed latest Firefox 6.0,even in this latest version Search Advisor doesn't works.. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Daniel.M
post Aug 18 2011, 01:57 PM
Post #7


Poster
*

Group: Moderators
Posts: 87
Joined: 24-March 11
Member No.: 53,865



Do you have installed any other extension in firefox that might interfere with the link scanner ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Makarboy
post Aug 18 2011, 02:03 PM
Post #8


Newbie


Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 30
Joined: 3-August 11
Member No.: 69,325



i have firefox 6 and i also have WOT extension and bitdefender works fine.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vignesh Raja
post Aug 19 2011, 01:22 PM
Post #9


Newbie


Group: Members
Posts: 38
Joined: 9-January 11
From: Andhra Pradesh, INDIA
Member No.: 41,586



QUOTE (Daniel.M @ Aug 18 2011, 07:27 PM) *
Do you have installed any other extension in firefox that might interfere with the link scanner ?

No other extension is installed.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Christian
post Oct 30 2011, 07:18 PM
Post #10


Bitdefender Support
******

Group: Root Admin
Posts: 14,009
Joined: 27-January 08
From: BitDefender HQ
Member No.: 9,374



Hi

Sorry for the delayed reply.

All these issues are solved by the latest update. Please update to 15.0.33.1409.

http://forum.bitdefender.com/index.php?sho...st&p=124814

http://forum.bitdefender.com/index.php?showtopic=28647

Thank you. Have a nice day.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th October 2014 - 10:11 PM