Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Removal Tool Pentru Top 100 Ameninţări Informatice
Christian
post Jul 20 2011, 12:09 PM
Post #1


Bitdefender Support
******

Group: Root Admin
Posts: 14,021
Joined: 27-January 08
From: BitDefender HQ
Member No.: 9,374Utilitarele se actualizează lunar pentru a îndepărta o mare varietate de ameninţări, printre care Stuxnet şi TDL4

Având în vedere creşterea numărului de ameninţări informatice, precum TDL4, BitDefender a lansat noua generaţie de utilitare de dezinfecţie, care oferă protecţie împotriva celor mai răspândite 100 de ameninţări virtuale identificate la nivel global. Având la bază tehnologiile revoluţionare de scanare şi dezinfecţie, acestea îi protejează pe utilizatori împotriva unei game largi de ameninţări informatice şi le securizează navigarea pe internet.

Actualizările lunare includ mecanisme generice pentru îndepărtarea celor mai răspândite 100 de ameninţări identificate la nivel global. Tehnologia BitDefender, care a dus la obţinerea singurului punctaj maxim la testările de specialitate AV-Test din primul semestru al anului 2011, asigură eliminarea unei mari varietăţi de ameninţări, de la troieni şi viermi până la ameninţări de tip rootkit. De asemenea, utilitarele vin cu o interfaţă optimizată, mai accesibilă şi mai atrăgătoare.

“Cei care nu folosesc protecţie împotriva ameninţărilor virtuale sunt mai expuşi riscului de a se infecta cu malware. Iar dacă au căzut deja victime ale unui atac, atunci s-ar putea să răspândească infecţia şi în rândul prietenilor sau să compromită, fără să-şi dea seama, securitatea altor calculatoare conectate la internet”, a declarat Viorel Canja, Head of BitDefender Antimalware Labs.„Atacurile recente cu TDL4, una dintre cele mai sofisticate ameninţări informatice din ultimii ani, scot în evidenţă nevoia de a folosi protecţie la navigarea pe internet, dar şi importanţa unor instrumente eficiente pentru curăţarea sistemelor în cazul infecţiilor”, a continuat acesta.

Utilitarele pot fi descarcate de mai jos:

32 bit: http://www.malwarecity.com/community/index...amp;showfile=45

64bit: http://www.malwarecity.com/community/index...amp;showfile=46
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 9th February 2016 - 10:40 PM