Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Buguri Bd Is 2008, Un topic unde sa semnalam bugurile de la IS 2008
ecs
post Oct 16 2007, 07:13 AM
Post #1


Newbie


Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 41
Joined: 10-October 07
Member No.: 5,413



Orice soft nou e plin de buguri. Am zis sa facem un topic in care sa semnalam bugurile, mai importante sau nu, al lui IS 2008. Noi, userii finali suntem cei mai buni testeri. Cei care fac softul (va spun din experienta), dupa ce scriu mii de linii de cod, nu mai vad padurea din cauza copacilor, si multe buguri pot trece neobservate.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ecs
post Oct 16 2007, 07:24 AM
Post #2


Newbie


Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 41
Joined: 10-October 07
Member No.: 5,413



Sa incepem cu unul simplu.
Faceti urmatorul experiment :
- la Advanced Settings, selectati Save All Settings, ca sa fim siguri ca le-am salvat;
- duceti-va la FireWall -> Traffic si stergeti toate programele din lista;
- la Advanced Settings, selectati Load All Settings;
- duceti-va la FireWall -> Traffic, si supriza : lista este GOALA!

Sa inteleg ca lista programelor permise si nepermise, nu face parte din setarile programului? Atunci ar trebui sa scrie "Save All Scan Settings", ptr ca la Save All Settings, prin "All" eu inteleg tot (inclusiv setarile de la FireWall).

Stiu ca nu e important, nu afecteaza motorul de scanare, etc. Dar daca aveai 100 de programe, si ai reinstalat av-ul din anumite motive, poate fi enervat sa treci din nou prin toate programele si sa faci din nou regulile.
Atat timp cat FireWall este comercializat ca parte componeneta a antivirusului, atunci Save All Settings ar trebui sa salveze si "tot" ce tine de FireWall.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cris
post Oct 16 2007, 11:15 AM
Post #3


BitDefender Evangelist
******

Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 3,360
Joined: 27-March 07
From: Galați/Iași, România
Member No.: 60



Salut,

Problema asta (cu setarile Firewall-ului) am observat-o si eu, pe BD TotalSecurity.

Desi mai exista un topic pe tema asta, pe aria in Engleza (unde sunt postate multe bug-uri/incompatibilitati ale seriei 2008), ma gandesc ca nu toata lumea stie foarte bine engleza si ar fi bun un topic si pe aria in Romana.

Totusi, ar fi bine daca cei care stiu engleza sa se uite (eventual sa posteze) pe aria in engleza, pentru a se diminua cat se poate de mult numarul bugurilor raportate de mai multe ori.

Si ca sa fiu si On-Topic: am testat cam doua saptamani BitDefender 2008 si am gasit cateva probleme ce ar trebui raportate. Pregatesc o mica lista si o sa o postez (IMG:http://forum.bitdefender.com/style_emoticons/default/wink.gif)

Cris.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Florin Stiuca
post Oct 16 2007, 02:59 PM
Post #4


Frequent Poster
***

Group: Members
Posts: 438
Joined: 22-February 07
From: Bucharest, Romania
Member No.: 3



Foarte bine ca ati deschis si aici. Continuati va rog ! (IMG:http://forum.bitdefender.com/style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cris
post Oct 16 2007, 08:56 PM
Post #5


BitDefender Evangelist
******

Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 3,360
Joined: 27-March 07
From: Galați/Iași, România
Member No.: 60



Dupa cum am promis, revin cu o lista de bug-uri.

Un lucru pe care l-am observat este ca au disparut din interfata butoanele de tip Ajutor. Singurul care a ramas este cel din Centrul de securitate, insa este imposibil sa accesezi rapid Ajutorul despre o anumita fereastra din setari. Ar trebui adaugate asemenea butoane, la fel cum era in BDv10, pentru ca utilizatorii sa gaseasca rapid ajutor la ce ii intereseaza (fara sa navigheze prin tot fisierul Help).

===============================================================================
Antivirus:
===============================================================================
  • La scanarea manuala lipseste cu desavarsire un timp aproximativ de terminare a scanarii. Acest extrem de mic feature este de o importanta extrem de mare. Pentru HDDurile de marimi foarte mari (cum sunt majoritatea in ziua de azi), este necesar un timp aproximativ de terminare a scanarii. Utilizatorul nu trebuie sa fie sclavul antivirusului (si sa astepte frumusel, in coltul lui, pana termina BitDefender de scanat). Utilizatorul foate are nevoie de calculator (multe persoane isi castiga existenta de pe urma lui) si trebuie sa stie, macar cu aproximatie, cat dureaza scanarea (pentru a putea, eventual, sa-si planifice altfel timpul, pana se termina scanarea). Mi se pare foarte ciudat ca a fost pastrata statisica Fisiere/secunda (nu zic ca ar fi inutila) si a fost scoasa cea a timpului de terminare (mult mai importanta)
  • Cum a fost raportat si pe aria in Engleza, log-urile sunt complet eronate. In seara asta a avut loc o actualizare de produs majora a BitDefender (peste 7MB), insa acest lucru nu a fost rezolvat
  • Exceptiile sunt ignorate la Scanarea manuala. Orice cale as adauga in lista, ea tot este scanata. Exceptiile de la Scanarea la acces pare sa functioneze totusi
  • Un mic bug (foarte putin semnificativ): dupa o scanare la cerere, daca se gasesc fisiere infectate si se da clic pe numele virusului pentru a se vedea exact ce fisiere sunt infectate, daca se apasa tasta ESCAPE toata fereastra de scanare se inchide (apare mesajul de confirmare). Mai util ar fi fost daca s-ar fi inchis doar fereastra cu lista de fisiere infectate, ramanand cea principala, de scanare.
===============================================================================
===============================================================================
Firewall:
===============================================================================
  • Cel mai important feature care lipseste Firewall-ului din BD2008 este acela ca nu se mai pot adauga reguli de acces temporare. De exemplu, daca folosesc un installer care creeaza cateva fisiere temporare cae au nevoie de acces la internet, singura posibilitate acum este sa se acorde acces permanent si nelimitat la retea, desi acele fisiere probabil vor disparea odata cu terminara instalarii. Pe langa fatul ca acest lucru duce la o marire nejustificata si exagerata a listei Trafic (exceptie facand cazul in care regulile sunt sterse manual, fapt care cunsuma mult timp), acest lucru reprezinta si un risc foarte mare de securitate. Sa presupunem ca intra in PC un virus pe care BitDefender poate nu-l cunoaste. Acesta, poate din coinidenta sau poate intentionat, are acelasi nume cu un kit de instalare si se afla in directorul de fisiere temporare. In cazul acesta, aca am dezactivat optiunea de Monitorizare a schimbarilor si virusul incearca sa acceseze reteaua, acesta va avea acces nelimitat la retea. Stiu ca sunt foarte multe if-uri in ce am spus mai sus, insa se poate intampla si lipsa optiunii de a adauga doar temporar o regula este un risc inutil
  • In logul de activitate al Firewall-ului apar mi multe intrari de gen Application error. User buffer too small. sau [BDFTDIF][BDPREDIR] Invalid buffer length.
  • Lipsa unui profil/a unei optiuni pentru un profil universal de retea face, practic, imposibila utilizarea BD Firewall pe un laptop cu care te conectezi la retea din mai multe puncte (cu IPuri diferite) sau de pe un PC conectat la o retea cu IP dinamic. De fiecare data cand BD detecteaza modificarea IPului, el creaza un profil nou si acest lucru duce la afisarea, iar si iar si iar... a intrebarilor despre aceleasi aplicatii pe care utilizatorul le-a aprobat/blocat de cateva ori. Modul care este acum este bun (nu spun sa fie scos complet) pentru ca poate acasa am retea sigura iar la servici am retea nesigura, iar eu folosesc acelasi laptop in ambele retele. Insa ar trebui, eventual, ca BitDefender, atunci cand detecteaza o retea noua, sa intrebe nu ce fel de retea este, ci daca sa aplica aceleasi reguli ca in rofilul activ sau sa creeze un profil nou. Asta ar face utilizarea mult mai usoara si, practic, posibila a BD Firewall pe un PC care are IP dinamic.
===============================================================================
===============================================================================
Antispam:
===============================================================================
  • BitDefender inca nu poate scana e-mail-urile primite prin alte porturi decat cele stanard. Din motivul asta eu nu am putut sa-mi fac o parere despre eficienta modulului (sau eventualele bug-uri), pentru ca am cont pe GMail, care foloseste porturi securizate
===============================================================================
===============================================================================
Privacy:
===============================================================================
  • Daca Scaneaza traficul HTTP si modulul Control Date sunt activate (simultan sau separat), anumite pagini web nu se pot accesa (apar ca pagini blank). Un exemplu de astfel de pagina este acesta.
  • Un bug minor este si faptul ca, la adaugarea unei noi reguli de Control al identitatii, se sugereaza sa se inregistreze doar o parte din datele esentiale (telefon, PIN, SSN, etc...). Acest lucru este foarte bun, insa in BD2008 a aparut optiunea Potrivire cuvinte intregi, optiune ce este activata implicit. Daca utilizatorul tasteaza doar o parte din datele confidentiale si nu mai sta sa vada restul optiunilor, datele sale vor fi practic neprotejate, deoarece nu vor fi blocate datorita optiunii de Potrivire cuvinte intregi (eu a trebuit sa fac teste sa vad exact cum functioneaza optiunea, deoarece numele sau sugereaza foarte vag ceea ce face). Sugestia ar fi ca aceasta optiune sa fie implicit dezactivata.
===============================================================================
===============================================================================
Parental Control:
===============================================================================
  • Exista unele pagini sigure car sunt blocate de filtrul euristic de pagini web. Un exemplu ar fi acesta
===============================================================================
===============================================================================
Update:
===============================================================================
  • inca un bug minor este faptul ca, daca Actualizarea este setata pe automat, insa e setata sa intrebe inainte de a descarca actualizari, fereastra care apare (cu lista de actualizari disponibile) nu este centrata pe ecran. Folosesc o rezolutie de 1280x800 (wide-screen), iar acea fereastra apare in partea stanga, putin mai sus dde centrul ecranului. De asemenea, fereastra apare dedesuptul celorlalte ferestre si, cateodata, nici nu se observa (decat in TaskBar)...ar trebui sa fie Always on Top (cum era in BDv10)
  • FIXED Un bug minor, dar mai grav decat precedentul, este ca, in aceleasi conditii (BD setat sa intrebe inainte de a descarca actualizarile), in cazul unei actualizari manuale din Centrul de securitate (NU din setarile avansate), fereastra in care se arata progresul de descarcare este Always on Top, iar fereastra care apare (cu lista de actualizari disponibile) sta dedesuptul acesteia, facand dificila apasarea butonuli OK (sa nu mai vorbim de citirea listei de actualizari disponibile)
===============================================================================
===============================================================================
TuneUp:
===============================================================================
  • In modulul Recuperare registrii, caracterele romanesti nu sunt afisate corect (de exemplu la cuvantul marţi, litera ţ nu apare, ci apare o litera greceasca in locul ei)
  • FIXED La modulul Defragmentare partitii, ar fi buna o optiune de alegere a partitiilor care sa fie defragmentate. De exemplu, eu am 7 partitii pe un HDD de 120GB. Daca ar fi sa folosesc BD pentru defragmentearea HDDului, partitia C ar fi defragmentata de foarte multe ori (desi este posibil sa nu fie nevoie), iar partitia I s-ar putea, de multe ori, sa nu ajung sa o defragmentez, din lipsa de timp. Un alt exemplu ar fi ca daca o anumita partitie are nevoie urgenta de defragmentare (sa spunem G), iar celelalte sunt complet ne-fragmentate, BD ar defragmenta tot HDDul (supunandu-l unei uzuri inutile) pentru o singura partitie. Din acest punct de vedere, chiar si Windows Defragmenter (cel incorporat in Windows) este mai eficient decat BitDefender.
  • In modulul Sterge fisierele de pe Internet ar fi buna o optiune ca utilizatorul sa poata alege ce sa stearga: fisierele temporare, cookie-uri, sau ambele. De asemenea, ar fi extrem de utila o lista de cookie-uri sigure, pe care utilizatorul doreste sa le pastreze (sunt site-uri care nu functioneaza corect fara cookie-uri, sau care pastreaza setarile personalizate in cookie-uri, iar stergerea lor duce la probleme).
===============================================================================
===============================================================================
BackUp:
===============================================================================
  • Cea mai importanta sugestie ar fi sa fie posibila crearea de job-uri de Backup care sa poata fi executate numai manual, fara vre-un fel de repetare automata. Momentan, acest lucru nu este posibil. Dupa ce m-am uitat mai atent (si chiar am configurat modulul), mi-am dat seama ca se pot face job-uri de backup si fara repetare automata. Insa acest lucru nu este tocmai evident, in special din cauza unei exprimari acm greoaie si a lipsei Help-ului mai detaliat pentru acest modul.
  • Bug-ul cel mai important ar fi ca toate modurile de Help (butoanele si linkurile) sunt moarte (nu are niciun fel de rezultat apasarea lor)
  • Alte bug-uri minore sunt cateva greseli de scriere (gen TM in loc de YM in tabul Intro) sau anumite stringuri care nu au fost traduse fiind inca in engleza (gen Options of job "New" sau mesaje precum Please specify the execution data, such as "on every Monday")
  • cel mai nesemnificativ bug este ca, in fereastra Capacitati (Unelte -> Program de inscriptionare CD/DVD), checkbox-urile pot fi modificate, desi ar trebui sa fie Read-Only.
===============================================================================
===============================================================================

Cam atat am gasit pana acum. (IMG:http://forum.bitdefender.com/style_emoticons/default/tongue.gif)
Sper ca macar cele mai importante dintre acestea sa fie luate in considerare. (IMG:http://forum.bitdefender.com/style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Cris.

This post has been edited by Cris: Oct 28 2007, 08:17 AM
Reason for edit: Added "FIXED" to some bugs
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ecs
post Oct 17 2007, 06:30 AM
Post #6


Newbie


Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 41
Joined: 10-October 07
Member No.: 5,413



QUOTE (ecs @ Oct 16 2007, 09:24 AM) *
Atat timp cat FireWall este comercializat ca parte componeneta a antivirusului, atunci Save All Settings ar trebui sa salveze si "tot" ce tine de FireWall.


O completare : Nici setarile de la FireWall -> Advanced, nu sunt salvate.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cris
post Oct 17 2007, 07:16 AM
Post #7


BitDefender Evangelist
******

Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 3,360
Joined: 27-March 07
From: Galați/Iași, România
Member No.: 60



Un bug foarte putin evient, insa care ar putea crea mari neplaceri: aproape TOATE fisierele INI si XML ale BitDefender sunt corupte, in sensul ca la inceputul textului exista caractere straine. Acest lucru poate provoca erori la incarcarea setarilor (atunci cand se cauta categoriile de setari).

Atasez un screenshot.

Nota: Caracterele straine nu apar in Notepad. Eu am folosit Lister-ul din TotalCommander.
Attached File(s)
Attached File  BDBug.JPG ( 68.38K ) Number of downloads: 23
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ecs
post Oct 17 2007, 10:39 AM
Post #8


Newbie


Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 41
Joined: 10-October 07
Member No.: 5,413



Am obsevat ca au scos posibilitatea la Scan, sa scaneze si Removable Drives.
Mie chiar imi era utila chestia asta, mai ales cand aveam de scanat mai multe imagini de cd'uri.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cris
post Oct 19 2007, 02:05 PM
Post #9


BitDefender Evangelist
******

Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 3,360
Joined: 27-March 07
From: Galați/Iași, România
Member No.: 60



QUOTE (ecs @ Oct 17 2007, 12:39 PM) *
Am obsevat ca au scos posibilitatea la Scan, sa scaneze si Removable Drives.
Mie chiar imi era utila chestia asta, mai ales cand aveam de scanat mai multe imagini de cd'uri.

Inca exista aceasta optiune. Te duci la Scanare, creezi o sarcina noua si, la Tinta (Scan Path) selectezi Unitati detasabile (Removable drives).

Cris.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ecs
post Oct 19 2007, 06:20 PM
Post #10


Newbie


Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 41
Joined: 10-October 07
Member No.: 5,413



QUOTE (Cris @ Oct 19 2007, 04:05 PM) *
Inca exista aceasta optiune. Te duci la Scanare, creezi o sarcina noua si, la Tinta (Scan Path) selectezi Unitati detasabile (Removable drives).

Cris.


Merci, nu vazusem chestia asta.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ecs
post Oct 24 2007, 03:35 PM
Post #11


Newbie


Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 41
Joined: 10-October 07
Member No.: 5,413



Acum doua minute am pornit calculatorul. Pornesc Mozilla, bitdefender ma intreaba daca sa-i dau acces la net. Ma uit la FireWall -> Traffic, lista era goala !!!!!?????? Disparusera toate programele.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cris
post Oct 24 2007, 05:23 PM
Post #12


BitDefender Evangelist
******

Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 3,360
Joined: 27-March 07
From: Galați/Iași, România
Member No.: 60



Salut ecs,

Poate ti s-a schimbat IPul? Cand BitDefender gaseste o retea noua (adica daca ti se schimba IPul sau, incazul in care ai doua placi de retea, apare un alt IP pe langa cel obisnuit, BD creeaza o lista de reguli noua). Daca asta s-a intamplat, atunci bug-ul l-am raportat de cateva ori (vezi si lista postata mai sus, la sectiunea Firewall), insa deocamdata nu am primit un raspuns.

Daca nu asta s-a intamplat, atunci... n-am idee. N-am patit asta niciodata. (IMG:http://forum.bitdefender.com/style_emoticons/default/huh.gif)

Ca sa fii sigur ca nu s-a creat un profil nou (in BD), uita-te in directorul C:\Program Files\BitDefender\BitDefender 2008\Firewall\Profiles\ si vezi cate fisiere XML ai (ignora fisierul profiles.xml).

Cris.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ecs
post Oct 25 2007, 06:31 AM
Post #13


Newbie


Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 41
Joined: 10-October 07
Member No.: 5,413



QUOTE (Cris @ Oct 24 2007, 07:23 PM) *
Salut ecs,

Poate ti s-a schimbat IPul? Cand BitDefender gaseste o retea noua (adica daca ti se schimba IPul sau, incazul in care ai doua placi de retea, apare un alt IP pe langa cel obisnuit, BD creeaza o lista de reguli noua).


Am o singura placa de retea, si am ip public (este fix si mereu acelasi).

Oricum, nu inteleg logica cu profilele astea. Programele de pe lista sunt aceleasi, calculatorul e acelasi, ce conteaza de unde vine netul ?

Ultima data sa intamplat dupa ce providerul a facut niste modificari la retea. Deci profilele astea, dupa cate intelege eu, nu prea au treaba cu compul si programele tale, ci cu ce se intampla dincolo de placa de retea, pe sarma.

Internetul este unul singur mare si lat. Ce conteaza de unde il ei, si cum vine ?

This post has been edited by ecs: Oct 25 2007, 06:37 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cris
post Oct 25 2007, 09:10 AM
Post #14


BitDefender Evangelist
******

Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 3,360
Joined: 27-March 07
From: Galați/Iași, România
Member No.: 60



QUOTE (ecs @ Oct 25 2007, 08:31 AM) *
Am o singura placa de retea, si am ip public (este fix si mereu acelasi).

[...]

Ultima data sa intamplat dupa ce providerul a facut niste modificari la retea. Deci profilele astea, dupa cate intelege eu, nu prea au treaba cu compul si programele tale, ci cu ce se intampla dincolo de placa de retea, pe sarma.

Nu neaparat. In mod teoretic, ai IP static. Insa cateodata se schimba ceva la retea (la server sau...stiu eu?) si ti se aloca alt IP. Asta nu se intampla foarte des (poate nu se intampla niciodata), dar se mai intampla (si eu, acasa, am abonament la RDS, IP privat extern, alocat de DHCP pe baza MAC-ului. S-a intamplat odata, cand s-a facut o securizare a retelei, sa se schimbe IPurile la toata lumea).

Oricum, nu asta ti s-a intamplat tie, pentru ca vad ca IPul logat la posturile tale este acelasi.

QUOTE (ecs @ Oct 25 2007, 08:31 AM) *
Oricum, nu inteleg logica cu profilele astea. Programele de pe lista sunt aceleasi, calculatorul e acelasi, ce conteaza de unde vine netul ?

Ultima data sa intamplat dupa ce providerul a facut niste modificari la retea. Deci profilele astea, dupa cate intelege eu, nu prea au treaba cu compul si programele tale, ci cu ce se intampla dincolo de placa de retea, pe sarma.

Internetul este unul singur mare si lat. Ce conteaza de unde il ei, si cum vine ?

Conteaza, si conteaza foarte mult, insa doar in anumite cazuri. Ce-i drept, pentru un PC home-user cu IP dinamic, lucrul asta este o mare problema (cum am mai spus si mai sus).

Insa exista cazuri in care, pentru IPuri diferite (retele diferite) e bine sa fie profiluri diferite. Ia urmatorul caz:
Eu am laptop. Acasa as putea avea internet prin IP extern si, practic, as fi expus direct atacurilor din Internet. Asta inseamna ca multe servicii ar trebui filtrate si blocate (NetBIOS si File Sharing, ICMP, unele aplicatii sa nu aiba acces, etc...)
Pun laptop-ul in geanta si plec la serviciu (bineinteles, cazul este teoretic... eu ma duc la facultate nu la serviciu (IMG:http://forum.bitdefender.com/style_emoticons/default/tongue.gif) ). Acolo conectez laptop-ul la o retea sigura (intranet, cu IP intern 192.168.xxx.xxx). Bineinteles, vreau sa fac schimb de fisiere cu colegii, adminii de retea sa aiba acces sa verifice reteaua etc... Asta presupune ca NetBIOS (File Sharing) si ICMP sa fie activate, si eventual anumite aplicatii sa aiba acces la retea.

Sistemul de profiluri din BitDefender ar face aceasta schimbare foarte usoara. Practic eu trebuie doar sa pun cablul de retea si BD aplica regulile necesare pe baza IPului. Simplu si fara complicatii. Intelegi acum rostul Profilurilor?

Repet: este o mare problema ca nu se poate dezactiva acest feature, insa feature-ul nu este inutil (este foarte util dar numai in anumite cazuri).

Cris.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ecs
post Oct 25 2007, 10:29 AM
Post #15


Newbie


Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 41
Joined: 10-October 07
Member No.: 5,413



Ar trebui bagata o optiune de genul :
- Enable Profiles
- Use current settings on all connections.

Daca ai un desktop cu ip static , si nu iti schimbi providerul in fiecare luna, chestia asta cu profilele e chiar enervanta.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cris
post Oct 25 2007, 10:52 AM
Post #16


BitDefender Evangelist
******

Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 3,360
Joined: 27-March 07
From: Galați/Iași, România
Member No.: 60



Da, stiu ca ar trebui bagata. Citeste mai sus, unde am postat lista de bug-uri si o sa vezi ca am zis exact acelasi lucru!
Tocmai am vorbit cu TechSupport si mi s-a spus ca problema este in lucru. Nu trebuie decat sa asteptam...

Cris.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ecs
post Nov 2 2007, 08:30 AM
Post #17


Newbie


Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 41
Joined: 10-October 07
Member No.: 5,413



Ultimul update care l-a facut, a cuprins si un product update.
Dupa ce s-a updatat si am restartat compul, am intrat la settings si surpriza :
Nivelul de protectie la antivirus fusese "mutat" la permissive (il aveam pe custom).

Nu cred ca un soft dupa ce se updateaza, are voie sa modifice setarile userului.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Catal1n
post Nov 2 2007, 01:14 PM
Post #18


Regular Poster
**

Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 167
Joined: 10-June 07
From: Romania
Member No.: 2,070



Am observat si eu asta, dar oricum te atentioneaza prin meniul Security din SC (IMG:http://forum.bitdefender.com/style_emoticons/default/wink.gif)
Sper ca viitorul update sa nu mai modifice setarile, sau cel putin sa le treaca pe Default nu pe Permissive.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ecs
post Nov 2 2007, 02:08 PM
Post #19


Newbie


Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 41
Joined: 10-October 07
Member No.: 5,413



QUOTE (Catal1n @ Nov 2 2007, 02:14 PM) *
... dar oricum te atentioneaza prin meniul Security din SC (IMG:http://forum.bitdefender.com/style_emoticons/default/wink.gif)


Am vazut atentionarea in meniul Security, dar pentru ca m-am dus eu si m-am uitat. Chestia e ca nu a aparut nici un pop-up sau ceva de genul asta care sa ma atentioneze ca sunt probleme nerezolvate. Daca nu intram eu sa ma uit, as fi mers ore, zile, cu antivirusul setat pe Permissive.
Nu toata lumea intra in antivirus toata ziua bunaziua cum fac eu.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Catal1n
post Nov 2 2007, 02:23 PM
Post #20


Regular Poster
**

Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 167
Joined: 10-June 07
From: Romania
Member No.: 2,070



Ai dreptate si sunt de acord cu tine, postul meu a venit ca o completare.
La 30 minute de la update, firewall-ul mi s-a dezactivat.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

3 Pages V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th April 2014 - 06:53 PM