Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Rescue Cd In Caz De Fisiere Corupte Sau Lipsa
SorinK
post Aug 6 2010, 06:48 PM
Post #1


Regular Poster
**

Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 217
Joined: 12-April 07
From: Romania
Member No.: 416Sal!
Ce se poate face daca pe un sistem a patruns un virus care a corupt fisiere sistem si poate chiar a sters o parte dintre ele?!
O varianta la care ma gandesc pentru a rezolva aceasta problema, ar fi ca viitoarele RESCUE CD-uri ale Bitdefender sa aiba fisiere ale Windows-ului, pe care sa le puna in locul celor vechi, sterse sau corupte.
Varianta a 2-a este de a folosi optiunea de Repair a Windows-ului.
Ce varianta recomandati pentru asemenea cazuri?!
Multumesc!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cris
post Aug 6 2010, 08:14 PM
Post #2


BitDefender Evangelist
******

Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 3,360
Joined: 27-March 07
From: Galați/Iași, România
Member No.: 60Salut SorinK,

Nu se pot redistribui fișierele din Windows. Pe de o parte, deoarece acest lucru ar fi ilegal. Produsele Microsoft se distribuie de către Microsoft, pe dispozitive ce conțin tot sistemul de operare.

În al doilea rând, pentru că este imposibil. Pe lângă multiplele versiuni suportate (Windows XP, Vista, 7, versiuni server, 32/64bit), pentru fiecare există foarte multe versiuni ale fișierelor, apărute în urma diferitelor updateuri, Service packuri, etc... De asemenea, sistemele sunt distribuite în multe formate localizate (mai multe limbi). Pentru ca un Rescue Disc să conțină atâtea fișiere, chiar numai cele de bază, ar fi imposibil.
Iar, în cazul în care se pune un fișier ce nu corespunde exact versiunii respective, cu numai anumite updateuri/SPuri instalate, atunci se poate ajunge în aceeași situație de a nu porni sistemul (sau să pornească, dar să fie instabil sau alte probleme de utilizare).

O astfel de abordare ar fi atât ilegală, cât și inutilă.


Dacă te afli în situația în care, după utilizarea Rescue Disc, sistemul nu mai pornește, singura soluție viabilă și sigură este utilizarea funcției de Repair de pe mediul original (CD, DVD, partiție de recovery, etc...). Acea funcție ar trebui să se asigură că, după toate modificările și restaurările pe care le face, sistemul va putea porni normal.

Cris.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 8th February 2016 - 06:53 PM