Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Products Deployed By Management Server Will Exceed Your License Agreement.
Limonada
post Apr 26 2010, 10:57 AM
Post #1


Newbie


Group: Members
Posts: 16
Joined: 5-February 09
Member No.: 21,658



In retea exista 65 PC-uri
Avem licenta pentru 70 de statii
Sunt raportate 74 de deploymenturi .

Banuiesc ca la reinstalarea sistemului de operare BDMS nu a reusit sa identifice ca este vorba de aceeasi statie si au ramas " agatate " computerele fantoma .

Problema este ca nu am protectie pentru computerele noi instalate.

Am inteles dintr-o discutie ca exista un tool de resetare a licentelor alocate ?

Mentionez ca am facut actualizare la ultima versiune de BDMS in urma cu trei zile si totul functioneaza perfect mai putin partea cu numarul de licente
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Alex Stanciu
post Apr 26 2010, 01:12 PM
Post #2


Technical Support
*****

Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 1,834
Joined: 17-June 09
From: Bucharest, Romania
Member No.: 24,948



Salutare,

Ti-am trimis tool-ul de resetare al licentei prin email. Te rugam sa ne dai un reply daca mai ai si alte intrebari .

Multumesc.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
icecomputers
post Dec 22 2011, 10:25 AM
Post #3


Newbie


Group: Members
Posts: 7
Joined: 22-December 11
Member No.: 85,535



Aceeasi o problema o avem si noi. Imi puteti trimite si mie un tool de resetare a licentelor? Multumesc!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cristi
post Dec 22 2011, 05:52 PM
Post #4


Technical Support
*****

Group: Technical Support
Posts: 1,563
Joined: 25-January 10
From: BD HQ
Member No.: 30,868



Buna seara,

V-am trimis pe email informatiile necesare resetarii licentelor.

O seara buna.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
icecomputers
post Dec 29 2011, 12:21 PM
Post #5


Newbie


Group: Members
Posts: 7
Joined: 22-December 11
Member No.: 85,535



QUOTE (Cristi Raducu @ Dec 22 2011, 06:52 PM) *
Buna seara,

V-am trimis pe email informatiile necesare resetarii licentelor.

O seara buna.


A functionat. Multumsc frumos:)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pmhail
post Dec 3 2012, 09:46 AM
Post #6


Newbie


Group: Members
Posts: 1
Joined: 3-August 07
Member No.: 3,313



Aceiasi problema o am si eu cu depasirea numarului de licente.
Va rog sa ma ajutati, daca se poate.

Multumesc
Go to the top of the page
 
+Quote Post
RTincu
post Dec 3 2012, 06:12 PM
Post #7


Newbie


Group: Technical Support
Posts: 6
Joined: 31-October 12
Member No.: 116,769



QUOTE (pmhail @ Dec 3 2012, 10:21 AM) *
Aceiasi problema o am si eu cu depasirea numarului de licente.
Va rog sa ma ajutati, daca se poate.

Multumesc


Buna seara,

V-am trimis pe mail, tool-ul pentru resetarea licentelor, cu informatiile aferente.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd December 2014 - 02:34 PM