Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> System Restore
KnotOfScotland
post Feb 22 2010, 07:54 PM
Post #1


Newbie


Group: Members
Posts: 3
Joined: 22-February 10
Member No.: 31,560



What do i have to turn off to be able to run a system restore in windows 7?

Keeps failing due to my anti virus, tried turning off the anti-virus and firewall and still nothing.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cristi
post Feb 23 2010, 09:24 AM
Post #2


Technical Support
*****

Group: Technical Support
Posts: 1,560
Joined: 25-January 10
From: BD HQ
Member No.: 30,868



Hello KnotOfScotland

To turn off the antivirus you need to open BitDefender and press the Settings button.
In there uncheck/disable all modules.

You can also run the restore in safe mode.

http://www.bitdefender.com/KB510

Why do you suspect BitDefender of causing this?

Cristi.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
KnotOfScotland
post Feb 23 2010, 07:20 PM
Post #3


Newbie


Group: Members
Posts: 3
Joined: 22-February 10
Member No.: 31,560



It worked before I installed it, and after i uninstalled it (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Already tryed un checking everything i could find in the interface and i still didnt work btw, and the reason ive been system restoring alot is my sound keeps dieing on me and ive tryed everything to fix it and the only thing that does is a system restore. Will have to install again later (then unistall when my sound dies again, sigh (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 2nd September 2014 - 06:54 PM