Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Consola
n0b0dy
post Feb 18 2009, 11:34 PM
Post #1


Newbie


Group: Members
Posts: 4
Joined: 18-February 09
Member No.: 21,964



am reinstalat astazi vista x64 sp1 si am zis sa incerc din nou total security 2009 la care aveam licenta de ceva vreme dar inainte imi ingheta sistemul
am luat ultima versiune de pe net deocamdata merge dar...
nu pot deskide consola
merge click dreapta in teskbar ... orice merge mai putin show
am incercat din programs sa il pornesc
nimic
o rezolvare ceva?
multumesc
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sm3K3R
post Feb 19 2009, 02:24 AM
Post #2


Frequent Poster
***

Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 497
Joined: 22-February 08
Member No.: 10,335




In primul rand ma vad nevoit sa-ti fac o observatie , nu mai utiliza redactarea gen mess.
Propozitiile incep cu litera mare si se termina cu punct.E mult mai usor de urmarit o redactare normala.E deja al 3-lea thread de acealsi tip in ultimele zile si acest mod de redactare e greu de urmarit ,ca si un text redactat cu CAPS.
Multumesc!

Detaliaza!
Ce inseamna "am luat ultima versiune de pe net "?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
n0b0dy
post Feb 19 2009, 09:48 AM
Post #3


Newbie


Group: Members
Posts: 4
Joined: 18-February 09
Member No.: 21,964



Hello,
Versiunea de pe net adica de aici : http://download.bitdefender.com/windows/de...ty_2009_64b.exe
Oricum mi-am gasit calculatorul blocat azi dimineata, se pare ca nu s-a rezolvat problema cu vista 64 ( cel putin care o am eu )
Acum la restart imi merge consola, ieri dupa 3 restarturi nu pornea deloc.
Intrebarea este : pot folosi cd key-ul de la total security 2009 la total security 2008?
Cu versiunea 2008 nu am avut probleme 1 an cat a durat licenta.
Merci
P.S. din pacate se pare ca doar eu am problema asta avand in vedere ca singura intrebare din postul tau a fost ce versiune de pe net .... nu folosesc o versiune piratata stai linistit
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sm3K3R
post Feb 19 2009, 05:22 PM
Post #4


Frequent Poster
***

Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 497
Joined: 22-February 08
Member No.: 10,335



QUOTE (n0b0dy @ Feb 19 2009, 10:48 AM) *
Oricum mi-am gasit calculatorul blocat azi dimineata, se pare ca nu s-a rezolvat problema cu vista 64 ( cel putin care o am eu )


Ce configuratie hardware ai (placa de baza ,CPU ,RAM ,etc)?
Include si informatii despre sursa.
Pare o problema pur hardware.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
n0b0dy
post Feb 19 2009, 10:20 PM
Post #5


Newbie


Group: Members
Posts: 4
Joined: 18-February 09
Member No.: 21,964



Din pacate nu este o problema hardware.
Dupa cum am zis in postul precedent versiunea 2008 merge fara probleme.
Calculatorul il folosesc pur pt grafica . Nu imi pot pormite sa las calculatorul sa lucreze noaptea cu gandu ca ceva imi blocheaza calculatorul.
Configuratia este:
Placa baza: Abit ip35
Proc: q6600 ( fara overclocking)
Ram: A-data viesta extreme wateva
hdd-uri seagate
sursa antec 500 watt
Mai intreb odata : Pot folosi cd-key-ul de la 2009 la 2008?
Chiar nu am nervii necesari sa termin windows-ul abea instalat cu teste .
Merci
P.S. Calculatorul ce il folosesc nu a crapat niciodata pana la aparitia total security 2009.
Chiar niciodata, a lucrat peste 170 de ore in full load fara oprire.
Deci total security 2009 are probleme.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tsar
post Feb 19 2009, 10:58 PM
Post #6


Newbie


Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 42
Joined: 29-August 08
Member No.: 16,142



QUOTE (Sm3K3R @ Feb 19 2009, 06:22 PM) *
Ce configuratie hardware ai (placa de baza ,CPU ,RAM ,etc)?
Include si informatii despre sursa.
Pare o problema pur hardware.


tu esti chiar sincer cand afirmi chestia asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

nu am ceva cu tine, stai linistit ; ma amuza solutiile pe care tu le gasesti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tsar
post Feb 19 2009, 11:09 PM
Post #7


Newbie


Group: Regular Bitdefender Poster
Posts: 42
Joined: 29-August 08
Member No.: 16,142



QUOTE (n0b0dy @ Feb 19 2009, 11:20 PM) *
Din pacate nu este o problema hardware.
Dupa cum am zis in postul precedent versiunea 2008 merge fara probleme.
Calculatorul il folosesc pur pt grafica . Nu imi pot pormite sa las calculatorul sa lucreze noaptea cu gandu ca ceva imi blocheaza calculatorul.
Configuratia este:
Placa baza: Abit ip35
Proc: q6600 ( fara overclocking)
Ram: A-data viesta extreme wateva
hdd-uri seagate
sursa antec 500 watt
Mai intreb odata : Pot folosi cd-key-ul de la 2009 la 2008?
Chiar nu am nervii necesari sa termin windows-ul abea instalat cu teste .
Merci
P.S. Calculatorul ce il folosesc nu a crapat niciodata pana la aparitia total security 2009.
Chiar niciodata, a lucrat peste 170 de ore in full load fara oprire.
Deci total security 2009 are probleme.


omule .. problema se poate regasi in:

1. incompatibilitati legate de partea de soft dintre antivirusul TS 2009 si sistemul tau de operare ; solutia cea mai buna ar fi: dezinstaleaza TS 2009 si instaleaza altceva, apoi vezi daca iti mai face probleme.

2. incompatibilitati legate de partea de soft dintre TS 2009 si celelalte softuri instalate momentan pe pc-ul tau ; solutia cea mai buna ar fi: dezinstaleaza TS 2009 si instaleaza altceva, apoi vezi daca iti mai face probleme.

pc-ul de care tu dispui pot spune ca face parte din sectorul de top mainstream la ora actuala, deci stai linistit in privinta partii hardware.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th October 2014 - 03:55 AM