Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> Fara Shortcut Pe Desktop
timvte
post Nov 20 2012, 08:49 PM
Post #1

Newbie

Group: Members
Member No.: 106,827

Salut,
Exista vre-o metoda, prin care se pot elimina (sa nu fie instalate de la inceput) shortcut-urile pt Bitdefender Client Security? Nu cred ca userul are nevoie de un shortcut in plus si oarecum nefolositor pt el in fiecare zi, odata ce cam toate politicile sunt setate si rulate pe un server de management. Aplicatia poate fi rulata si din taskbar sau din Start/Programs.
Multumesc
Go to the top of the page

+Quote Post
RTincu
post Nov 21 2012, 10:13 AM
Post #2

Newbie

Group: Technical Support
Member No.: 116,769

QUOTE (timvte @ Nov 20 2012, 10:49 PM) *
Salut,
Exista vre-o metoda, prin care se pot elimina (sa nu fie instalate de la inceput) shortcut-urile pt Bitdefender Client Security? Nu cred ca userul are nevoie de un shortcut in plus si oarecum nefolositor pt el in fiecare zi, odata ce cam toate politicile sunt setate si rulate pe un server de management. Aplicatia poate fi rulata si din taskbar sau din Start/Programs.
Multumesc

Buna ziua,

In acest moment singura modalitate de a elimina shorcut-urile pentru Bitdefener Business Clinet, este printr-o regula de Active Directory sau manual.

La instalarea produsului nu aveti optiunea de a debifa prezenta shortcut-ului pe desktop.

+Quote Post
timvte
post Nov 21 2012, 02:47 PM
Post #3

Newbie

Group: Members
Member No.: 106,827

QUOTE (RTincu @ Nov 21 2012, 12:13 PM) *
Buna ziua,

In acest moment singura modalitate de a elimina shorcut-urile pentru Bitdefener Business Clinet, este printr-o regula de Active Directory sau manual.

La instalarea produsului nu aveti optiunea de a debifa prezenta shortcut-ului pe desktop.

Multumesc. Poate in curand va fi disponibila si aceasta optiune...

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd May 2013 - 07:40 PM