Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> The Policy Scan Has Finished Unexpectedly
timvte
post Nov 20 2012, 07:57 PM
Post #1

Newbie

Group: Members
Member No.: 106,827

Ce ar trebui sa inteleg din eroarea asta? Ce ar putea cauza aceasta eroare si ce este de facut? In loguri nu apare nimic interesant.
Am 5 PC-uri in teste si la toate am aceeasi eroare. Celelalte politici nu par sa faca probleme pana acum.
Multumesc

Go to the top of the page

+Quote Post
RTincu
post Nov 21 2012, 11:00 AM
Post #2

Newbie

Group: Technical Support
Member No.: 116,769

QUOTE (timvte @ Nov 20 2012, 09:57 PM) *
Ce ar trebui sa inteleg din eroarea asta? Ce ar putea cauza aceasta eroare si ce este de facut? In loguri nu apare nimic interesant.
Am 5 PC-uri in teste si la toate am aceeasi eroare. Celelalte politici nu par sa faca probleme pana acum.
Multumesc

Ve-ti fi contactat in cel mai scurt timp posibil, prin intermediul e-mail-ului, de catre cineva din departamentul Bitdefender Business Technical Support .

+Quote Post
timvte
post Nov 22 2012, 03:05 PM
Post #3

Newbie

Group: Members
Member No.: 106,827

QUOTE (RTincu @ Nov 21 2012, 01:00 PM) *
Ve-ti fi contactat in cel mai scurt timp posibil, prin intermediul e-mail-ului, de catre cineva din departamentul Bitdefender Business Technical Support .

cel mai scurt timp posibil... insemnad? Plus ca nu inteleg de ce nu se raspunde la problema direct pe forum, ca si altii care poate au aceeasi problema sa gaseasca o posibila metoda de rezolvare... Am vazut ca sunt multe situatii pe forum unde userul este contactat via email iar post-ul ramane deschis doar cu prezentarea problemei. Poate ar trebui macar sa stergeti cu totul acele post-uri

This post has been edited by timvte: Nov 22 2012, 03:06 PM

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2013 - 05:15 AM